Αφροδίτη Γεροκωνσταντή: Η αποκάλυψη που έκανε για τα ροζ βίντεο των παικτών του Big Brother

H Αφροδίτη Γεροκωνσταντή είναι η παίκτρια που αποχώρησε από το τελευταίο Live του Big Brother την περασμένη Παρασκευή. Το πρωί της Τρίτης η 31χρονη Αφροδίτη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Ευτυχείτε” και την Άννα Ζηρδέλη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ειδύλλιο που βλέπουμε να έχει αναπτυχθεί ανάμεσα στον Δημήτρη Κεχαγιά και τη Σοφία Δανέζη αλλά και τον καβγά που είχε η δεύτερη λίγες μέρες πριν με την Άννα Μαρία Ψυχαράκη.

“Ο Δημήτρης Κεχαγιάς και η Σοφία Δανέζη είναι αυτό ακριβώς που βλέπετε. Eγώ απλά φοβόμουν στον καβγά με την Άννα Μαρία και τη Σοφία. Και τις δυο τις φοβήθηκα. Η Σοφία μετά ήθελε να ηρεμήσει και η αλήθεια είναι ότι όταν είσαι τόσο πολύ στο στόχαστρο μετά θες να ηρεμήσεις” είπε η πρώην παίκτρια του ριάλιτι.

Στη συνέχεια με αφορμή το ροζ βίντεο της Χριστίνας που έγινε γνωστό πως κυκλοφόρησε και για το οποίο έχει μιλήσει και η ίδια μέσα στο σπίτι του Big Brother, η Αφροδίτη αποκάλυψε πως οι περισσότεροι μέσα στο παιχνίδι έχουν μια τέτοια στιγμή και θα μπορούσαν να έχουν πέσει θύματα αντίστοιχης πράξης.

“Ναι υπάρχουν πολλοί που έχουν μιλήσει για ροζ βιντεάκια. Κι εγώ θα μπορούσα να είμαι, και όλοι μας. Είναι κάτι που θα έπρεπε να διώκεται ποινικά γιατί είναι προσωπική στιγμή” είπε η Αφροδίτη.

Read More

And More