Αφροδίτη Γραμμέλη για ανάρτηση Αντώνη Κανάκη: «Τα όσα έγραψε αφορούν την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα»

Την οργισμένη ανάρτηση που έκανε ο Αντώνης Κανάκης κατά του Αχιλλέα Μπέου και τα «καρφιά» για τηλεοπτικές εκπομπές σχολίασαν στο Mega Καλημέρα, το πρωί της Τρίτης 10/10.

«Ένα σύστημα που συνειδητά επιλέγει να βγάζει ασταμάτητα στον αέρα τους «Μπέους» αυτού του κόσμου, με μοναδικό σκοπό να μετατρέψει τις ρατσιστικές/σεξιστικές/ομοφοβικές τους δηλώσεις σε τηλεοπτικό σόου, στη συνέχεια δηλώνει «σοκαρισμένο» από τις δηλώσεις αυτές» έγραψε ο Αντώνης Κανάκης.

Σχολιάζοντας το post, η Αφροδίτη Γραμμέλη τόνισε πως κατά την άποψή της τα όσα έγραψε ο Αντώνης Κανάκης απευθύνονται στον Γιώργο Λιάγκα και στην εκπομπή του, στην οποία ο Αχιλλέας Μπέος φιλοξενήθηκεμετά τις αδιανόητες δηλώσεις του για τον Στέφανο Κασσελάκη.

«Εμένα μου κάνει ως replay και μου θυμίζει ένα σκηνικό το 2016 και το είχα ζήσει. Αφορά νομίζω την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, γιατί οι δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου μπορεί να έπαιξαν σε πολλές εκπομπές ωστόσο καλεσμένος ο Δήμαρχος Βόλου ήταν στο Πρωινό. Και βγαίνει ο Αντώνης και κάνει αυτή την ανάρτηση -που δεν κάνει συχνά αναρτήσεις-, είναι στο ίδιο κανάλι με τον Γιώργο Λιάγκα και βγαίνει και κάνει αυτή τη δήλωση, ουσιαστικά στοχοποιώντας μία εκπομπή η οποία έχει καλέσει τον Μπέο και έχει επαναλάβει τη φιλοσοφία αυτής της δήλωσης που έκανε στα επινίκια» είπε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος.

Η Αφροδίτη Γραμμέλη θύμισε στο τηλεοπτικό κοινό ότι ο Αντώνης Κανάκης υπήρξε σύμβουλος προγράμματος του ΑΝΤ1 το 2016 και τότε υπήρξε σύγκρουση μεταξύ των ανδρών παρουσιαστών του σταθμού (Κανάκης, Λιάγκας, Αρναούτογλου). «Τότε είχε κοπεί το late night του Λιάγκα με χαμηλότερο ποσοστό το 23% γιατί υπήρχαν αντιδράσεις για το περιεχόμενο. Τότε θεωρήθηκε ότι και ο Αντώνης Κανάκης που είχε βγάλει ανακοίνωση και το διέψευδε, δεν ήταν και τόσο θετικός με το να υπάρχει αυτή η εκπομπή στον αέρα του ΑΝΤ1. Ο Γιώργος με τον Αντώνη δεν μιλούσαν».

Read More

And More