Αφροδίτη Γραμμέλη για Ετεοκλή Παύλου: «Με ενόχλησε που μίλησε απαξιωτικά για τους Ράδιο Αρβύλα»

Η Αφροδίτη Γραμμέλη «κάρφωσε» τον Ετεοκλή Παύλου και την τοποθέτησή του για τους Ράδιο Αρβύλα, στο Mega Καλημέρα το πρωί της Τετάρτης 17 Απριλίου.

Χαρακτηριστικά η Αφροδίτη Γραμμέλη είπε: «Εγώ θέλω να πω κάτι που με ενόχλησε. Τον άκουσα να μιλάει λίγο απαξιωτικά για τους Ράδιο Αρβύλα και τα 16 χρόνια. Μιλάμε για ένα πάρα πολύ ισχυρό brand και δεν είναι μόνο η προσωπική μου άποψη αυτή για τον Αντώνη Κανάκη και τους συνεργάτες του κατά καιρούς. Τι θα πει ότι τα 16 χρόνια του Αντώνη Κανάκη δεν είναι τα 16 χρόνια κάποιου που μπορεί να κάνει μία καθημερινή εκπομπή για παράδειγμα. Η ποσότητα σχολιάστηκε».

Στη συνέχεια, η Αφροδίτη Γραμμέλη πρόσθεσε: «Η δική μου η άποψη είναι ότι από ένα πολύ καλό άρωμα χρειάζεσαι μία σταγόνα, από ένα πατσουλί μπορεί να χρειάζεσαι τέσσερα μπουκάλια. Αυτό δεν μειώνει την αξία του Αντώνη Κανάκη. Δηλαδή επειδή μπορεί να γίνεται χιουμοριστικό σχόλιο καμιά φορά ότι μπορεί να ξεκινάνε Νοέμβριο και να τελειώνουν Μάρτιο; Μπορεί και το κάνει.

Μπορεί ένας παρουσιαστής να κάνει εκπομπή μία φορά τη βδομάδα ή μία το δεκαπενθήμερο και να είναι νο1; Μπορεί. Δεν καταλαβαίνω γιατί ο Ετεοκλής Παύλου σχολιάζει με αυτόν τον τρόπο ένα μέγεθος; Είναι αναμφισβήτητο ότι η Ράδιο Αρβύλα κάνουν πρωταθλητισμό. Σε καμία περίπτωση δεν του χρεώνω κακή πρόθεση, αλλά του χρεώνω αστοχία στο σχόλιο».

 

Διάβασε επίσης:

Ελένη Χατζίδου για Ράδιο Αρβύλα: «Εμένα μου κλώτσησε μέσα στη χαρά τους να πουν κάτι αρνητικό για κάτι άλλο»

 

 

 

 

 

Read More

And More