Αφροδίτη Γραμμέλη για Λάκη Γαβαλά: “Μίλησε με πολύ σκληρά λόγια για μένα. Είχαν ακουστεί κάποιοι χαρακτηρισμοί που…”

Με αφορμή μια συνέντευξη του Λάκη Γαβαλά που προβλήθηκε στον αέρα του Pop up, η Αφροδίτη Γραμμέλη πήρε το λόγο και μίλησε για τη σχέση τους, η οποία – απ’ ότι φάνηκε – έχει περάσει από σαράντα κύματα. Η γνωστή δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι η μεγαλύτερη αντιπαράθεση που είχε στην καριέρα της τα τελευταία δέκα χρόνια ήταν με τον Λάκη Γαβαλά, όταν εκείνη έγραψε μια κριτική.

Για αρκετά χρόνια υπήρχε μία κόντρα ανάμεσα στην Αφροδίτη Γραμμέλη και τον Λάκη Γαβαλά, αφού εκείνος έκανε δηλώσεις, μιλώντας με σκληρά λόγια για τη δημοσιογράφο ενώ είχε χρησιμοποιήσει και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς στον τηλεοπτικό αέρα. Τότε, η ίδια αποφάσισε να μην τοποθετηθεί και σήμερα ξεκαθάρισε τι είχε συμβεί.

“Εργαζόμουν στο Βήμα και είχα γράψει μία κριτική από αυτές που με έχουν φέρει πάρα πολλές φορές σε αντιπαράθεση στην καριέρα μου. Με τον Λάκη Γαβαλά η αντιπαράθεση ήταν ίσως η πιο έντονη που έχω βιώσει επαγγελματικά την τελευταία δεκαετία. Τότε, ο κύριος Γαβαλάς συμμετείχε στο Dancing With The Stars στον ΑΝΤ1. Ακολούθησαν κάποιες συνεντεύξεις και κάποιες δηλώσεις του που μίλησε με πολύ σκληρά λόγια για μένα και αυτό γινόταν για αρκετά χρόνια. Δεν τοποθετήθηκα αρνητικά. Στη συνέχεια επέλεξα μία άλλη οδό… Το είχα συζητήσει με πολλά στελέχη, με την οικογένειά μου, με πολλούς ανθρώπους, γιατί είχαν ακουστεί κάποιοι χαρακτηρισμοί στον τηλεοπτικό αέρα οι οποίοι…Θεωρώ ότι δεν ήταν ο Λάκης Γαβαλάς που έμαθα κι εγώ στην πορεία.

Φυσικά ούτε εμμονική είμαι και πιστεύω ότι έχω καθαρό μυαλό και μπορώ και καταλαβαίνω τους ανθρώπους, την ψυχοσύνθεσή τους και την ποιότητα και την αισθητική τους. Θεωρώ, λοιπόν, ότι ο Λάκης Γαβαλάς είναι ένας άνθρωπος που του αξίζει η φιλία περισσότερο από τους θεατές, του αξίζει να μην είναι μόνος του. Είναι ένας πολύ σπουδαίος άνθρωπος γιατί έχει περάσει κυριολεκτικά δια πυρός και σιδήρου και έχει σταθεί με χιούμορ και αξιοπρέπεια σε δυσκολίες που ίσως θα έπρεπε να έχουν περάσει κι άλλοι άνθρωποι αλλά δεν τις πέρασαν. Έδωσε τη δική του μάχη και τον θαυμάζω.

Τον ευχαριστώ για τον τρόπο που μίλησε και θεωρώ ότι έχουμε να πούμε πολλά πίσω από την κάμερα κι όχι μπροστά από την κάμερα. Χαίρομαι που υπάρχει και δίνει μια διαφορετική νότα στην αισθητική. Μας ενώνουν κάποια πράγματα που εκείνος δεν τα ξέρει αλλά θα τα μάθε σύντομα”, ανέφερε η Αφροδίτη Γραμμέλη. 

Δες το βίντεο:

Read More

And More