Αφροδίτη Γραμμέλη: Η αποκάλυψη για τον Γιώργο Λιάγκα – «Μου είπε πώς έφυγαν οι κυρίες που ήταν στην εκπομπή»

Η Αφροδίτη Γραμμέλη συναντήθηκε με τον Γιώργο Λιάγκα στον ΑΝΤ1, με αφορμή τη συνέντευξη που πήρε η δημοσιογράφος από τον Βαγγέλη Περρή και θα προβληθεί στο Mega Καλημέρα.

Όπως είπε η Αφροδίτη Γραμμέλη, ο Γιώργος Λιάγκας είναι στενοχωρημένος για όλα όσα του χρεώνονται και πληροφορήθηκε από τον ίδιο για το πώς έγινε η κατάσταση με τις κυρίες (Δούκισσα Νομικού, Μαρία Κορινθίου) που είχε στο πλευρό του.

«Συνάντησα τον Γιώργο Λιάγκα και ήταν αρκετά φορτισμένος. Είναι πάρα πολύ στεναχωρημένος για πολλούς λόγους και ένας εξ αυτών είναι, ότι του έχει χρεωθεί ότι είναι “γυναικοφάγος”, όπως μου είπε, ότι τρώει τις συμπαρουσιάστριές του.

Μου εξέθεσε όλη την κατάσταση, το πώς έχει γίνει και πώς έχουν φύγει οι κυρίες που ήταν στην εκπομπή από “δίπλα του”. Με βάση αυτά που μου είπε ο Γιώργος, όντως υπάρχει ένα κλίμα γύρω γύρω που τον αδικεί και του χρεώνει πράγματα τα οποία δεν είναι δικά του, διότι ποτέ δεν ασχολήθηκε με το εμπορικό κομμάτι της εκπομπής. Δεν τον ενδιαφέρει. Όπως και κανένας εκ των συνεργατών του και αυτό φάνηκε γιατί φέτος έγινε μεταγραφή της Ελένης Βουλγαράκη για να αναλάβει αυτό το κομμάτι. Δεν το ανέλαβε ούτε η Φωτεινή Πετρογιάννη, ούτε ο Τάσος Τεργιάκης, ούτε η Άρια Καλύβα. Ούτε ο Γιώργος Λιάγκας φυσικά».

Η Αφροδίτη Γραμμέλη είπε στη συνέχεια: «Έχει στεναχωρηθεί και με όλο αυτό που γίνεται, γιατί όταν κάνει ένα λάθος κατευθείαν σταυρώνεται και λιθοβολείται και από το χώρο τον δικό μας. Με αναφορά στη Ζαρίφη που κάναμε και το αστείο που είχε γίνει, ο Γιώργος είχε πει ότι κάθε φορά που ο ίδιος κάνει ένα αστείο, μόνο εισαγγελέας δεν έχει έρθει να τον συλλάβει».

«Όταν γράφονται τέρατα για έναν άνθρωπο, αυτό δε σημαίνει ότι αυτός ο άνθρωπος δεν έχει το δικαίωμα να νιώθει θιγμένος, προσβεβλημένος, να θέλει να μιλήσει και να ψάχνει την αφορμή ή τον χρόνο για να βγει και να πει αυτό που νιώθει» είπε από την πλευρά της η Ελεονώρα Μελέτη, με τη Νανά Παλαιτσάκη να συμπληρώνει ότι όλο αυτό έχει πυροδοτηθεί από τις δηλώσεις της Μαρίας Κορινθίου.

Δες το σχετικό απόσπασμα παρακάτω:

Read More

And More