Αφροδίτη Γραμμέλη: «Καρφώνει» τον Γιώργο Καράβα – «Είχε αλαζονεία! Τι λες ρε φίλε, έχεις κάνει ποτέ ζωντανό;»

Τα όσα είπε ο Γιώργος Καράβας στην εκπομπή «Night Out» σχολίασαν στο Πρωινό μας, με την Αφροδίτη Γραμμέλη να «καρφώνει» το μοντέλο και κριτή του GNTM.

Πιο συγκεκριμένα, η Αφροδίτη Γραμμέλη σημείωσε: «Θεωρεί ο κ. Καράβας ότι είναι πολύ ικανός, πάρα πολύ ικανός… Για μένα ήταν ένας άλλος Γιώργος Καράβας. Είμαι υπέρ των ανθρώπων -και ιδιαίτερα ενός τόσου συμπαθούς προσώπου τηλεοπτικά που έχει κάνει αίσθηση- στο να πιστεύουν στον εαυτό τους.

Ωστόσο, επειδή ακούστηκαν πάρα πολλά σε αυτή τη συνέντευξη, ο κ. Καράβας σαν έτοιμος από καιρό, ξαφνικά βγαίνει μπροστά με κάτι παραπάνω από αυτοπεποίθηση, με μία αλαζονεία του τύπου ότι είναι γεννημένος παρουσιαστής, έτοιμος παρουσιαστής. Πώς βγαίνεις μετά από τρεις σεζόν σε βοηθητικό ρόλο και λες ότι μπορείς να παρουσιάσεις κάτι και να το κάνεις πολύ καλά, όπως είπε σε άλλο σημείο.

«Την αλαζονεία τη βλέπω, που λες κι εσύ. Από εκεί και πέρα, αυτός είναι» σχολίασε με τη σειρά της η Έλενα Χριστοπούλου, ενώ η Φαίη Σκορδά επεσήμανε ότι αν έχει συμφωνήσει να είναι κεντρικός παρουσιαστής, θα πρέπει να δείξει αυτή την αλλαγή και το επόμενο βήμα.

«Να το κάνει, αλλά για το αν θα είναι καλός παρουσιαστής, όπως είπε ότι πιστεύει ότι θα είναι πάρα πολύ καλός παρουσιαστής… Τι λες ρε φίλε; Σοβαρά; Έχεις κάνει ποτέ ζωντανό; Έχεις δει πώς είναι το ζωντανό; Όταν δεν έχεις κάνει κάτι λες πολύ ταπεινά, παιδιά να δοκιμαστώ και αν τα καταφέρω κι εγώ να παρουσιάσω…» πρόσθεσε η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Η Αφροδίτη Γραμμέλη κατέληξε λέγοντας: «Χθες ήταν ένας άλλος Γιώργος Καράβας. Δεν είναι καθόλου ταπεινός και μετριοπαθής. Τι έκανε ο Καράβας στην τηλεόραση; Διαχειρίστηκε καμία κρίση; Παρουσίασε ζωντανό πρόγραμμα; Κριτική επιτροπή στο GNTM ήταν με την ομπρέλα της Βίκυς Καγιά. Πιστεύω αν δει την εκπομπή, επειδή είναι ένα παιδί πολύ σκεπτόμενο, θα καταλάβει ότι υπερέβαλε»

Read More

And More