Αφροδίτη Λιάντου: H συγκατοίκηση με τον Αλέξανδρο Σκουρλέτη και η σχέση με την Εβελίνα Παπούλια

Η Αφροδίτη Λιάντου παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και μίλησε για όλους και για όλα.

Η νεαρή ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε για τη συγκατοίκηση με τον σύντροφό της, Αλέξανδρο Σκουρλέτη, τον ρόλο της ως σύντροφος, αλλά και τη μητέρα της, Εβελίνα Παπούλια.

«Η μητέρα μου έπαιξε και τον ρόλο του πατέρα για εμένα, τη θαυμάζω πολύ. Ο πατέρας μου ήταν δίπλα μας, αλλά περισσότερο χρόνο περνούσα με τη μητέρα μου. Όσο μεγαλώνω, νιώθω ότι μοιάζουμε όλο και περισσότερο», είπε αρχικά η Αφροδίτη Λιάντου.

Για τον σύντροφό της, Αλέξανδρο Σκουρλέτη και την σχέση τους, η Αφροδίτη Λιάντου εξομολογήθηκε: «Σαν σύντροφος δίνω το 100% και δίνω πολλές ελευθερίες. Ζηλεύω αλλά το κάνω πάντα με χιουμοριστικό τρόπο. Στη συγκατοίκηση θέλω να είναι όλα τέλεια, δεν μπορώ την ακαταστασία και μπορεί να εκνευρίσω τον άλλον. Η μητέρα μου, σε ό,τι αφορά τον σύντροφό μου, ήταν πάντα θετική».

Τέλος η ηθοποιός παραδέχτηκε πως η μητέρα της, Εβελίνα Παπούλια έχει ιδιαίτερη αδυναμία στον σύντροφό της, ενώ σε κάθε διαφωνία τους παίρνει το μέρος του.

Read More

And More