Αφροδίτη Λιάντου: Αποκάλυψε πως με τον Αλέξανδρο Σκουρλέτη έχουν κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση τους

Για τη σχέση της με τον Αλέξανδρο Σκουρλέτη μίλησε η Αφροδίτη Λιάντου στην εκπομπή «Γειά σου» και τη δημοσιογράφο Νάνσυ Παραδεισανού. Μέσα σε όλα, η Αφροδίτη Λιάντου αποκάλυψε ότι με τον αγαπημένο της συγκατοικούν από την αρχή σχεδόν της σχέσης τους.

«Στον δεύτερο χρόνο που ήμουν στην Κύπρο, νοικιάσαμε ένα σπίτι εδώ με τον Αλέξανδρο. Στη συγκατοίκηση εκείνος είναι που κάνει υποχωρήσεις. Με βοηθάει πολύ. Έχουμε βρει τις ισορροπίες μας. Είμαστε μαζί 1,5 χρόνο περίπου. Συγκατοικήσαμε πολύ νωρίς, κυρίως λόγω της Κύπρου.

Είχαμε κολλήσει και οι δυο κορονοϊό, ήμασταν έτσι κι αλλιώς μαζί, μας βάλανε μαζί και σε ένα σπίτι για να μην κολλήσουμε τους υπόλοιπους, τα πήγαμε μια χαρά και είπαμε να το δούμε. Γελάμε λίγο με τα δημοσιεύματα που γράφουν για τη σχέση μας. Είμαστε λίγο καιρό μαζί, δεν είναι ακόμα στα πλάνα μας ένας γάμος» είπε η Αφροδίτη Λιάντου.

«Μετά τη “Γη της Ελιάς” δεν είχα προτάσεις για τηλεόραση, μόνο για το θέατρο… Για τη σειρά της ΕΡΤ, που γραφόταν ότι θα συμμετείχα με τη μητέρα μου, δεν είχε καμία από τις δυο μας πρόταση….» ανέφερε σε άλλο σημείο.

Read More

And More