Site icon TLIFE

Αφροδίτη Λιάντου: Αυτός είναι ο λόγος που αποφάσισε να μη συμμετέχει στη «Γη της Ελιάς» στον τρίτο κύκλο

Για το τέλος που θα έχει η Μυρτάλη, η ηρωίδα που υποδύεται στη “Γη της Ελιάς” αλλά και τον λόγο που αποφάσισε να μη συμμετέχει στον τρίτο κύκλο της σειράς, μίλησε η Αφροδίτη Λιάντου στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό ΤύποςTV και τη δημοσιογράφο Κατερίνα Θεοδωροπούλου.

Η Μυρτάλη θα βρει τον δρόμο της μέχρι το τέλος του δεύτερου κύκλου;

Η Μυρτάλη δεν θα έχει καλό τέλος. Τα πράγματα με τον Αλέξη γίνονται δύσκολα και προσπαθεί να βρει διέξοδο για να ξεφύγει από εκείνον – και όχι μόνο. Με τη συμπεριφορά της έχει ανοίξει πολλά μέτωπα και προσπαθεί να δει πώς θα πορευτεί.

Ξέρεις ποιο θα είναι το τέλος της ηρωίδας σου;

Όχι. Το φαντάζομαι όμως…

Ποιο φαντάζεσαι ότι θα είναι;

Ιδανικά θα ήθελα να έχει ένα όμορφο τέλος, να φύγει στο εξωτερικό και να φτιάξει από την αρχή τη ζωή της. Φαντάζομαι, όμως, ότι μάλλον θα τη σκοτώσει ο Αλέξης.

Πώς θα τη δούμε να πορεύεται με το σχέδιο που έχει να κάνει κακό στην Αθηνά;

Σκέφτεται να της κάνει κακό αλλά ίσως δεν το εννοεί. Από τη μία ζητά από τον Αλέξη να τη σκοτώσει, από την άλλη – όταν θα συνειδητοποιήσει ότι μπορεί να το κάνει πραγματικότητα – φοβάται.

Η απόφαση να μη βρίσκεσαι στην τρίτη σεζόν της «Γης της Ελιάς» έχει να κάνει με το ότι θες να δοκιμάσεις νέα πράγματα;

Πήρα μία απόφαση να βρίσκομαι περισσότερο στην Αθήνα, γιατί θέλω να κάνω κι άλλα πράγματα. Θέλω να παίξω στο θέατρο, να αφιερωθώ σε μία δική μου εταιρία.

© 2024 tlife.gr