Αφροδίτη Λιάντου: Η αντίδραση της μητέρας της, όταν ανακοίνωσε τη σχέση της με τον Αλέξανδρο Σκουρλέτη

Καλεσμένη στο «Ποιος είναι Πρωινιάτικα» βρέθηκε η Αφροδίτη Λιάντου με αφορμή το τέλος του ρόλου της στη σειρά, Γη της Ελιάς.

Απαντώντας για την προσωπική της ζωή και την σχέση της με τον Αλέξανδρο Σκουρλέτη με τον οποίο συμμετείχαν μαζί στη σειρά, η Αφρδίτη Λιάντου ξεκαθάρισε πως τον πρώτο χρόνο απέφευγαν να δηλώσουν τη σχέση τους.

«Είχαμε πολύ ωραία χημεία όταν παίζαμε μαζί, ενώ δεν γνωρίζαμε ο ένας τον άλλο. Είχαμε απόλυτη εμπιστοσύνη γιατί είχαμε και τις πιο πολλές κοινές στιγμές. Είχαμε ξυλοδαρμούς, πνιγμούς, είχαμε διάφορα. Κάπως νιώθαμε μια οικειότητα και εμπιστοσύνη σαν να γνωριζόμασταν χρόνια», ανέφερε η Αφροδίτη Λιάντου.

Και τόνισε: «Για έναν χρόνο δεν το λέγαμε, ούτε ανεβάζαμε κάτι στα social media. Από ένα σημείο και μετά, όταν είσαι με τον άλλον, δεν μπορείς να κρύβεσαι. Ούτε θα βγαίνουμε με ντουντούκα να το λέμε. Ούτε θα το κρύβουμε», είπε η Αφροδίτη Λιάντου.

Για την αντίδραση της μητέρας της, Εβελίνας Παπούλια, η Αφροδίτη Λιάντου τόνισε πως η μητέρα της ήταν αρκετά θετική, καθώς είχε ιδιαίτερη συμπάθεια στο πρόσωπο του νεαρού ηθοποιού.

«Θετική είναι, τον συμπαθεί άπειρα. Τον συμπαθούσε πριν γίνουμε ζευγάρι και μου λεγε: “Τι ωραία που παίζει αυτός”. Δεν μου είπε κάτι, απλά να προσέξουμε μη το λέμε δεξιά -αριστερά», απάντησε η Αφροδίτη Λιάντου στην πρωινή εκπομπή του Open.

Read More

And More