Αγαπημένη ηθοποιός έρχεται και ανατρέπει τα πάντα στη “Παρθένα Ζωή” του ΑΝΤ1!

Πολλά έχουν ακουστεί κι ακόμα περισσότερα έχουν γραφτεί κατά καιρούς για την καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1, “Παρθένα Ζωή”. Άρθρα που έχουν να κάνουν με την τηλεοπτική της πορεία στους πίνακες τηλεθέασης, με το αν κέρδισε το τηλεοπτικό “στοίχημα” κι αν θα συνεχίσει απτόητη την πορεία της στο πρόγραμμα του καναλιού του Αμαρουσίου, με το αν θα ρίξει πρόωρα αυλαία, με, με, με…

Αυτό που σίγουρα δεν έχει γραφτεί για την “Παρθένα Ζωή” τις τελευταίες εβδομάδες, είναι η είδηση για την αγαπημένη ηθοποιό που εισβάλλει στη σειρά και φέρνει τα πάνω-κάτω!

Ηθοποιός που έχουμε πραγματικά αγαπήσει και μέχρι τώρα σε όσες σειρές είχε εμφανιστεί, ήταν σειρές που είχαμε παρακολουθήσει με πάθος.

Ο λόγος τόση ώρα για την Ελισάβετ Μουτάφη, η οποία κάνει τηλεοπτικό comeback μέσα από την καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1!

Πιο συγκεκριμένα η Ελισάβετ μπαίνει στη “Παρθένα Ζωή” από αυτή τη Παρασκευή και θα υποδυθεί την “Σάρα Μιχαήλ”, (Ελισάβετ Μουτάφη), η οποία είναι η γυναίκα με την οποία ήταν παντρεμένος ο “Μάρκος Γιαννάτος” (Αλέξανδρος Σταύρου) και στη διάρκεια του γάμου τους είχε μια σύντομη ερωτική σχέση με τον “Άρη” (Αποστόλης Τότσικας).

Ενώ όλοι τη θεωρούν νεκρή, επανεμφανίζεται μετά από πέντε χρόνια, θέλοντας να εκδικηθεί τους δύο άντρες που θεωρεί πως της διέλυσαν τη ζωή. Στο στόχαστρό της θα μπει τόσο η Σοφία (Τζένη Μπότση) όσο και η Ζωή (Σοφίνα Λαζαράκη), με σκοπό να πληγώσει μέσα από αυτές τόσο το Μάρκο, όσο και τον Άρη.

Στο πρόσωπο της Μαρίνας (Μυριέλα Κουρεντή) θα βρει μία αναπάντεχη σύμμαχο και η παρουσία της στις ζωές όλων θα είναι καταλυτική. Η Σάρα έχει την ικανότητα να πείθει τους πάντες για τις καλές προθέσεις της και να τους χειραγωγεί, κρύβοντας με αριστοτεχνικό τρόπο τα πραγματικά σχέδιά της…

Στο επεισόδιο της Παρασκευής τώρα, θα δούμε τον Άρη να εξηγεί στη Ζωή την κατάσταση με τον Καλογιάννη και την πείθει να φύγουν κρυφά απ’ όλους σε άγνωστο προορισμό. Ο Μάρκος εξηγεί στη Ράνια ότι τη βλέπει μόνο φιλικά, όμως η  Σοφία  έχει δει το φιλί και αποφασίζει να μη του δώσει άλλη ευκαιρία. Προχωρά τις ετοιμασίες του γάμου της, ενώ το σχέδιο του Βίκτωρα να παγιδεύσει τον Τάσο είναι σε πλήρη εφαρμογή.

Η Τέση αμφισβητεί τον χωρισμό του Άρη από τη Ζωή και βάζει σε σκέψεις τη Μαρίνα, ενώ ο Άρης και η Ζωή προσποιούνται σε όλους πως χώρισαν οριστικά και πως ο Άρης θα μείνει μακριά από το παιδί του. Κι ενώ ο Μάρκος βασανίζεται από τις αναμνήσεις του για τη Σάρα, μία μυστηριώδης γυναίκα πλησιάζει τη Μαρίνα…

Read More

And More