Αγγελική: Αυτό είναι το πρόσωπο έκπληξη που μπαίνει στη σειρά και ανατρέπει τα δεδομένα

Οι ανατροπές και οι εκπλήξεις στην νέα δραματική σειρά του Alpha, ¨Αγγελική” η οποία έχει κερδίσει τις εντυπώσεις κι έχει δημιουργήσει φανατικό κοινό δείχνουν να μην έχουν τέλος.

Η οικογένεια των Αργυρών προσπαθώντας να ανακάμψει οικονομικά και να διασώσει την επιχείρησή της, ετοιμάζεται για την επικύρωση συμφωνίας με τους Βρετανούς. Εκπρόσωπος του Βρετανικού Ιππόδρομου, ο άνθρωπος ο οποίος είναι υπεύθυνος για τις διαπραγματεύσεις κι ετοιμάζεται να κλείσει μια μεγάλη συμφωνία με το ιπποφορβείο των Αργυρών είναι ο Αριστοτέλης Σταυριανός, τον οποίο πρόκειται να υποδυθεί ο ‘Aκης Σακελλαρίου, και θα απολαύσουμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς.

Ο Αριστοτέλης Σταυριανός έχει υπάρξει συνεργάτης του – υπεύθυνου για την οικονομική καταστροφή των Αργυρών- Μιλτιάδη Χανδρινού (Θάνος Καλλιώρας), πατέρα της Τζένης (Νάντια Μπουλέ). Την σχέση αυτή –και όχι μόνο- θα εκμεταλλευτεί η Τζένη για να γίνει ο μεσάζοντας στη συμφωνία και με έναν τρόπο να εισχωρήσει στην επιχείρηση των Αργυρών, πράγμα που θα κάνει έξαλλο τον Παύλο (Ιωάννη Παπαζήση). H Τζένη χρησιμοποιεί κάθε μέσο για να ασκήσει γοητεία στον Σταυριανό και να πετύχει τον στόχο της. Στην πρώτη φάση της συμφωνίας, αν και όλα δείχνουν να βαίνουν καλώς, ανατρέπονται την τελευταία στιγμή…. Ποιος είναι υπεύθυνος γι αυτή την ανατροπή; Και τι έχει να κερδίσει; Η συνέχεια στην «Αγγελική», κάθε Δευτέρα και Τρίτη, στις 21:00, στον Alpha

Read More

And More