Αγγελική: Αυτός ο χαρακτήρας χάνει τη ζωή του στα επόμενα επεισόδια της σειράς του Alpha

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς του Alpha, Αγγελική, θα δούμε έναν από τους χαρακτήρες που έχουν παίξει ρόλο στην εξέλιξη του σεναρίου, να χάνει τη ζωή του. Σύμφωνα με τη Σοφία Τσίρκα στο περιοδικό MYtv, ο πατέρας της Τζένης, μετά τη σύλληψή του, μεταφέρεται στο νοσοκομείο, αλλά χάνει τη ζωή του.

Η Τζένη και ο πατέρας της καταφέρνουν και ξεγελούν τους Αργυρούς µε την πρώτη να πέφτει συνεχώς θύμα και εκείνη του πατέρα της, ο οποίος εκµεταλλεύεται την αγάπη της προς όφελός του. Ωστόσο, η εγκυμοσύνη της έχει αρχίσει να την αλλάζει και πια δεν θέλει να ρισκάρει. Έτσι, όπως θα παρακολουθήσουμε, σε ένα τηλεφώνηµά τους ζητάει από εκείνον να αναβάλουν τα σχέδιά τους σχετικά µε το ιπποφορβείο των Αργυρών. Εκείνος αρνείται, καθώς θα χάσει πολλά χρήματα και φτάνει στο σημείο να την εκβιάζει µε τον θάνατο του Σταυριανού, προτρέποντάς την να καταδώσει τον Παύλο.

Κανείς, όµως, από τους δύο δεν έχει καταλάβει πως ο Παύλος τούς παρακολουθεί και µαθαίνει τι κόλπο έπαιζε η Τζένη τόσο καιρό πίσω από την πλάτη του. Όταν συναντιούνται στο σπίτι, ο Αργυρός, αντί να την αντιµετωπίσει, της έχει ετοιµάσει µία πολύ δυσάρεστη έκπληξη. Ανοίγει την τηλεόραση και της ζητάει να παρακολουθήσει ειδήσεις. Έκπληκτη η Τζένη βλέπει ότι στο δελτίο ειδήσεων ανακοινώνουν τη σύλληψη του Χανδρινού. Η ίδια καταλαβαίνει ότι για τη σύλληψη του πατέρα της ευθύνεται ο Παύλος και έρχονται σε σύγκρουση µη µπορώντας να πιστέψει πως τον κατέδωσε στην Αστυνοµία. Εκείνος της αποκαλύπτει ότι γνωρίζει τα πάντα για την κοµπίνα που έστησαν και η Τζένη αποφασίζει να φύγει για να προστατευτεί, αλλά και να αποφύγει και εκείνη µία ενδεχόµενη σύλληψη όταν όλα αποκαλυφθούν.

Η είδηση διαδίδεται γρήγορα και η Αθηνά προτείνει κάτι στον Στέφανο, που θα τον εξοργίσει. Να δεχτούν πίσω στην εταιρεία τον Παύλο. Ο τελευταίος, από την άλλη, εκµεταλλεύεται τη συµµετοχή του στη σύλληψη του Χανδρινού για να το παίξει σωτήρας της οικογενειακής επιχείρησης και να αντιστρέψει το κακό κλίµα που υπάρχει προς το πρόσωπό του. Ο Παύλος προσπαθεί να πείσει τον Στέφανο ότι θέλει το καλό της εταιρείας τους, µε την Αθηνά να τον υποστηρίζει.

Τις επόµενες µέρες, ο Χανδρινός δεν αντέχει την πίεση µετά τη φυλάκισή του και µεταφέρεται εσπευσµένα στο νοσοκοµείο. Οι γιατροί τού δίνουν τις πρώτες βοήθειες και κάνουν τα πάντα για να τον σώσουν. Η Τζένη ενηµερώνεται και ανησυχεί για τον πατέρα της, που νοσηλεύεται σε κρίσιµη κατάσταση. Όµως, ο Χανδρινός χάνει τη µάχη µε τη ζωή και η Τζένη κατηγορεί τον Παύλο για τον θάνατό του. Ωστόσο, δέχεται παρηγοριά από κάποιον που ποτέ δεν φανταζόταν.

Η Αγγελική πηγαίνει να τη συλλυπηθεί και εκείνη της αποκαλύπτει ότι είπε στον Παύλο την αλήθεια για την πραγματική της ταυτότητα. Η Αγγελική καταλαβαίνει ότι, εφόσον οι Αργυροί ξέρουν ποια είναι, κινδυνεύει και ζητάει από τη Ζωή να συναντηθούν. Από την άλλη, η Αθηνά µε τον Στέφανο και τον Παύλο προσπαθούν να βρουν µια λύση για το πώς µπορούν να εντοπίσουν τα χρήµατα που τους έκλεψε ο Χανδρινός, γιατί τα έχουν πραγµατικά ανάγκη, αν θέλουν να ανακάµψει η εταιρεία. Θεωρώντας πως η Τζένη γνωρίζει πού βρίσκονται, η Αθηνά αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της και να πάει να της µιλήσει η ίδια, προσπαθώντας να την πείσει να συνεργαστεί. Τα πράγµατα δεν πάνε, όµως, όπως τα περιµένει.

 

Read More

And More