Αγγελική Δαλιάνη για την πρόωρη γέννηση του γιου της: «Με τάραξε, ήταν η πιο δύσκολη περίοδος της ζωής μου»

Στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωιάτικα» βρέθηκε καλεσμένη η Αγγελική Δαλιάνη την Δευτέρα 13/2.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων,  για τη γνωριμία της με τον Μάνο Παπαγιάννη, ενώ αναφέρθηκε και στην απότομη δημοσιότητα που έλαβε η ίδια όταν πρωταγωνίστησε στην καθημερινή σειρά του MEGA «Μαρία, η άσχημη».

«Τίποτα δεν ήταν εύκολο. Είχαμε 15ωρα γυρίσματα, ήταν μία καθημερινή σειρά, τελείως προσωποκετρική κι εγώ δεν είχα μεγάλη εμπειρία. Το 2005 τελείωσα τη σχολή, τέλη του 2006 ξεκινήσαμε τα γυρίσματα. Στην αρχή το βρήκα πολύ ιντριγκαδόρικο όλο αυτό, ήταν πολύ ελκυστικό όταν πρέπει να αλλάξεις τελείως για έναν ρόλο» εξομολογήθηκε η Αγγελική Δαλιάνη για το σήριαλ «Μαρία, η άσχημη».

Η Αγγελική Δαλιάνη αναφέρθηκε και στη δυσκολότερη περίοδο της ζωής της με την πρόωρη γέννηση του μικρού της γιου. «Με τάραξε. Ήταν η πιο δύσκολη περίοδος της ζωής μου, κάτι που δεν το περιμένεις. Επειδή όμως τα πράγματα πήγαιναν μέρα με τη μέρα καλύτερα, αυτός ήταν ένας λόγος για να μπορέσω να το διαχειριστώ. Πολύ άγχος, πολλή πίεση, γυρνάς στο σπίτι χωρίς παιδί, έχεις την αγωνία του τι θα γίνει, έχεις ενοχές» εξομολογήθηκε η ηθοποιός.

Κλείνοντας, η Αγγελική Δαλιάνη συμπλήρωσε: «Έγινα μανούλα στα 29, ήμουν πολύ μικρή, αλλά ήταν συνειδητή απόφαση. Το είχα πάντα στο μυαλό μου από μικρή, είχα βάλει ένα όριο μέχρι τα 30 και τελικά έγινε. Επαγγελματικά σίγουρα θα είχα κάνει περισσότερα πράγματα αν δεν είχα κάνει παιδιά τόσο μικρή, αλλά δεν το λέω ως αρνητικό γιατί ήταν συνειδητή η επιλογή. Με τον Μάνο είμαστε 20 χρόνια μαζί, εννοείται πως έχουμε περάσει κρίσεις στον γάμο». 

Read More

And More