Αγγελική Δαλιάνη: Μιλά πρώτη φορά για τη δικαστική διαμάχη του συζύγου της Μάνου Παπαγιάννη με τη Σοφία Παυλίδου

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη βρέθηκε σήμερα η Αγγελική Δαλιάνη με αφορμή την συμμετοχή της στην τηλεοπτική σειρά του Open, “Η δική μας οικογένεια”.

Μέσα σε όλα, η Αγγελική Δαλιάνη ρωτήθηκε και για την δικαστική διαμάχη του συζύγου της  Μάνου Παπαγιάννη με την Σοφία Παυλίδου ο οποίος κρίθηκε ένοχος από τον εισαγγελέα για την μήνυση περί σωματικής βλάβης που είχε υποβάλλει εναντίον του η ηθοποιός.

Η Αγγελική Δαλιάνη, αρκέστηκε να πει πως πρόκειται για μια υπόθεση που δεν θέλει να συζητά δημόσια καθώς είναι κάτι που την κάνει να νιώθει άβολα ωστόσο, παραδέχτηκε πως δεν ήταν καθόλου εύκολο για εκείνη όλο αυτό που κλήθηκε και καλείται να αντιμετωπίσει. (δες εδώ την απόφαση σε βάρος του Μάνου Παπαγιάννη)

«Δε μου αρέσει να μιλάω δημόσια γι’ αυτό. Θέλω να μιλάω για πράγματα χαρούμενα και όμορφα. Είναι ένα πρόβλημα που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε. Η ζωή έχει προβλήματα και αυτό είναι ένα πρόβλημα… 

Ευελπιστώ ότι τα πράγματα θα έρθουν στη σωστή τους διάσταση γιατί πιστεύω ότι έχει διογκωθεί πολύ το θέμα αυτό. Δεν είναι εύκολο και ειδικά όταν είσαι άνθρωπος που δε θέλεις να απασχολείς με τέτοια πράγματα. Είμαι άνθρωπος που θέλω να βγαίνω δημόσια και να μιλώ για τη δουλειά μου. Αυτός είναι και ο λόγος που οι εμφανίσεις μου στην τηλεόραση είναι ελάχιστες. Δεν ήταν εύκολο αλλά δε θα ήθελα να επεκταθώ γιατί δε με κάνει να νιώθω ωραία. Είπε και ο Μάνος κάποια πράγματα με τον δικό του τρόπο αλλά δε θέλω να επεκταθώ. Είμαι αισιόδοξη όμως»,

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164