Αγγελική Λάμπρη: Η αποχώρηση από το Survivor, o Περικλής Κονδυλάτος και το κλεμμένο λάδι

Καλεσμένη την εκπομπή “Love it” βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής η Αγγελική Λάμπρη. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στην Ιωάννα Μαλέσκου και την παρέα της για την εμπειρία της στο Survivor, αναφέρθηκε στη συμπεριφορά του Περικλή Κονδυλάτου ενώ αποκάλυψε ότι είδε κάποιον συμπαίκτη της να κλέβει λάδι.

Για τα επεισόδια του Survivor: “Μου έδειξαν οι φίλοι μου μερικά. Δεν θέλω να δω τα επεισόδια γιατί είναι άλλο να είσαι μέσα και άλλο το τι επιλέγουν να φανεί. Εγώ γυρνώντας, όταν είδα επεισόδιο την Τετάρτη έμεινα παγωτό. Είδα ανθρώπους που περνάγαμε καλά να τσακώνονται μόνο, δεν είδα πλάκα, δεν είδα τίποτα κι όλο αυτό με στενοχώρησε πολύ. Αυτό που βλέπω τώρα με στενοχωρεί γιατί βλέπω ανθρώπους να βγάζουν ένα χαρακτήρα σε αυτό το μικρό διάστημα που δεν μου αρέσει. Δεν θα ήθελα να φτάσω στα όρια μου”.

Για τον Περικλή Κονδυλάτο: “Το αγόρι μου – ο Περικλής – έκλαιγε. Είχαμε απίστευτη χημεία, είχαμε χιούμορ και οι δύο και κάναμε την πλάκα μας. Είναι ένα παιχνίδι. Βλέπω που υπάρχει πώρωση και δεν ξέρω αν θα μπορούσα να το αντιμετωπίσω αυτό. Έχει απασφαλίσει ο Περικλής πια. Δεν ήταν έτσι όταν ήμασταν μαζί μέσα. Είναι ένας πολύ δίκαιος άνθρωπος που είναι υπέρ της ομάδας και λειτουργεί ομαδικά. Προφανώς τον έχουν ενοχλήσει κάποια πράγματα και έχει φτάσει στα όριά του. Του έχουν βγει πολλά νεύρα. Έχει πολύ θυμό ο Περικλής αλλά θα έχει τους λόγους του. Δεν μπορώ να κρίνω γιατί είμαι δύο εβδομάδες έξω”.

Για την Κάτια Ταραμπάνκο: “Με την Κάτια καλά ήμασταν, δεν κάναμε παρέα γιατί μαζί με τον Γιώργο ήταν πιο απομονωμένοι”.

Για το κλεμμένο λάδι: “Έλειπε πολύ λάδι. Εγώ το είπα ενώπιον της ομάδας γιατί ήθελα να φτιάξω πιτάκια και δεν είχαμε. Είπα στην ομάδα αυτός που το παίρνει να μην το ξανακάνει. Είδα κάποιον να το παίρνει. Δεν έχει σημασία ποιος ή ποια ήταν”. 

Read More

And More