Αγγελική Νικολούλη: Έφτασε η στιγμή για ν΄ ανάψουν και πάλι τα φώτα στο «Τούνελ» της!

Αγγελική Νικολούλη: Έφτασε η στιγμή για ν΄ ανάψουν και πάλι τα φώτα στο «Τούνελ» της! | tlife.gr

Έφτασε η στιγμή για ν΄ ανάψουν και πάλι τα… φώτα στο «Τούνελ»! Έφτασε η στιγμή για επιστρέψει και πάλι στους δέκτες μας η Αγγελική Νικολούλη. Μία από τις πιο ιστορικές και μακροβιότερες εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης, το «Φως στο τούνελ», είναι ξανά στον αέρα του Alpha.

Οι 796 εκπομπές που οδήγησαν στον εντοπισμό 1.580 ατόμων… Η συμβολή στην εξιχνίαση 23 δολοφονιών… Οι αποκαλύψεις σημαντικών στοιχείων σε εκατοντάδες πολύκροτες υποθέσεις που συντάραξαν την κοινή γνώμη και απασχόλησαν έντονα τα ΜΜΕ… Όλα αυτά είναι η σφραγίδα αξιοπιστίας της Αγγελικής Νικολούλη.

Με την πολυβραβευμένη εκπομπή της «Φως στο Τούνελ», η γνωστή δημοσιογράφος επιστρέφει για 24η σεζόν στο σταθερό της ραντεβού με τους τηλεθεατές…

Μαζί θα ξεκινήσουν και πάλι το συναρπαστικό ταξίδι στον απρόβλεπτο κόσμο του μυστηρίου και της αναζήτησης.

Ανεξιχνίαστα εγκλήματα, μυστηριώδεις εξαφανίσεις και πάλι στο φως. Πραγματικά γεγονότα, ανθρώπινες ιστορίες, στιγμές συγκινησιακά φορτισμένες, με την ενεργή συμμετοχή των φίλων τηλεθεατών και ειδικών συνεργατών.

Η αυλαία της εκπομπής ανοίγει αυτή την Παρασκευή στις 11:20 το βράδυ, με το «Τούνελ» να επιχειρεί πάντα την έρευνα πίσω από αυτό που φαίνεται!

READ more