Αγγελική Νικολούλη – Φως στο Τούνελ: «Ας είναι η τελευταία Παρασκευή που μένει άλυτο το μυστήριο…»

Το Φως στο Τούνελ θα ανάψει ξανά αυτή την Παρασκευή στις 23:20 στο Mega με την Αγγελική Νικολούλη.

Στο επίκεντρο φυσικά ο θάνατος των τριών παιδιών στην Πάτρα. Η εκπομπή συνεχίζει τις πολύωρες έρευνες, συγκεντρώνοντας δηλώσεις, καταγραφές αλλά και στοιχεία που θα φωτίσουν την υπόθεση που φαίνεται να φτάνει στο τέλος της.

Φως στο Τούνελ – «Ας είναι η τελευταία Παρασκευή που μένει άλυτο το μυστήριο…»

Η Αγγελική Νικολούλη δημοσιεύοντας στο instagram το νέο τρέιλερ για την εκπομπής της ευελπιστεί αυτή να είναι και η τελευταία εκπομπή πριν την αποκάλυψη της μεγάλη αλήθειας για την υπόθεση της Πάτρας.

 

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη aggelikinikolouli (@aggelikinikolouliofficial)

Αγγελική Νικολούλη – Απαντά για το twitter

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στην εφημερίδα Real Life η Αγγελική Νικολούλη απάντησε σε όσα γράφοντας στο twitter για τις ενδυματολογικές της επιλογές στην εκπομπή.

Έχετε φανατικούς θαυμαστές οι οποίοι σας μελετούν… Τελευταία κυκλοφορεί ο εξής μύθος: «Όταν η Νικολούλη φορά κόκκινα, ξέρει τον δολοφόνο». Τελικά ισχύει ότι οι ενδυματολογικές επιλογές σας μαρτυρούν στοιχεία για την υπόθεση;

«Το διάβασα και εγώ και γέλασα! Φυσικά και δεν συμβαίνει αυτό. Η επιλογή των ρούχων μου έχει να κάνει περισσότερο με τη διάθεσή μου. Η αλήθεια είναι ότι σε υποθέσεις μυστηρίου που απαιτούν δύσκολη έρευνα και ισορροπίες ακροβάτη, επιλέγω το κόκκινο. Με το μαύρο δεν τα πάνε καλά οι τηλεθεατές…» ξεκαθάρισε η Αγγελική Νικολούλη.

Read More

And More