Αγγελική Νικολούλη: Για 23η σεζόν άναψε το “Τούνελ”! Τι έχουν γράψει μέχρι τώρα οι πίνακες τηλεθέασης;

Όχι για πρώτη, όχι για δεύτερη, όχι για τρίτη χρονιά, αλλά για 23η χρονιά, η Αγγελική Νικολούλη άναψε το “Φως στο τούνελ” στον Alpha. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια βρέθηκε ξανά στον αέρα του καναλιού της Κάντζας, μένοντας πιστή στο τηλεοπτικό της ραντεβού με τους τηλεθεατές, μένοντας πιστή στην έρευνα, μένοντας πιστή στην αναζήτηση της ελπίδας, στην αναζήτηση της ζωής.

Αυτό ,όμως, που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, είναι το γεγονός πως και οι τηλεθεατές μένουν πιστοί στο κάλεσμα της Αγγελικής Νικολούλη.

Για δύο και πλέον δεκαετίες παρακολουθούν όλη την πορεία της και φυσικά όλες της τις έρευνες, με τις οποίες έχει καταφέρει να γράψει την δική της ιστορία στην ελληνική, ιδιωτική τηλεόραση.

Πιστοί ,λοιπόν, ήταν οι τηλεθεατές και φέτος, από την στιγμή που το “Τούνελ” τράβηξε αυλαία και βγήκε στον Alpha, μιας και η Αγγελική Νικολούλη βρέθηκε στην πρώτη γραμμή της τηλεθέασης!

Πιο συγκεκριμένα, το «Φως στο Τούνελ», από τις 26 Οκτωβρίου έως τις 23 Νοεμβρίου, τον πρώτο μήνα μετάδοσής του για τη φετινή σεζόν, κατέκτησε την πρώτη θέση στον πίνακα τηλεθέασης, σημειώνοντας μέσο όρο 20,2% στο γενικό σύνολο κοινού. 

Η εκπομπή διατήρησε την υψηλή της θέση και στο δυναμικό κοινό 18-54, όπου κατέγραψε ποσοστό 18,8%.

Ιδιαίτερη ήταν η απήχηση της στα γυναικεία κοινά, με τις ηλικίες 18-54 να δείχνουν την ξεκάθαρηπροτίμησή τους, σε ποσοστό 23,1%.

Τέλος, αξιοσημείωτο είναι και το γεγονός, ότι το «Φως στο Τούνελ» παρακολούθησαν πάνω από 1.286.000 τηλεθεατές, έστω για 1 λεπτό.

Read More

And More