Αγγελική Νικολούλη: Το «Τούνελ» την οδηγεί και πάλι στον Alpha!

Αγγελική Νικολούλη: Το «Τούνελ» την οδηγεί και πάλι στον Alpha! | tlife.gr

Τελικά αυτή η κολόνια κρατάει χρόνια… Έτσι, μπορεί η Αγγελική Νικολούλη να δέχεται προτάσεις-πρόκληση από διάφορα κανάλια, κάθε φορά που είναι να λήξει το συμβόλαιό της ,όμως, αν κρίνουμε εκ του αποτελέσματος, έχει δηλώσει… αιώνια πίστη στον Alpha! Και γιατί σου το λέω αυτό λατρεμένη; Γιατί με τα μέχρι τώρα δεδομένα, κανείς δεν έχει καταφέρει να την πείσει να κάνει το επόμενο, μεταγραφικό της βήμα και να κλείσει πίσω της την πόρτα του καναλιού της Κάντζας.

Τουτέστιν; Για ακόμα μία χρονιά το «Τούνελ» της την οδηγεί στον Alpha, όπου και την σεζόν 2018-2019 θα συνεχίσει να μας καθηλώνει. Τα ευχάριστα μαντάτα μάλιστα, φρόντισαν να μας τα γνωστοποιήσουν και με επίσημη ανακοίνωση:

«…Κανένα μυστήριο δεν θα μείνει άλυτο! Μυστηριώδεις εξαφανίσεις, σκοτεινές υποθέσεις, έρευνες που γίνονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα με τόσο βάθος. Το φως θα συνεχίσει να ανάβει στην άκρη του τούνελ.

Με ιδιαίτερη χαρά και ενθουσιασμό, ο ALPHA ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Αγγελική Νικολούλη. Η δημοσιογράφος, που καθηλώνει την κοινή γνώμη με τις αποκαλυπτικές της έρευνες, θα βρίσκεται στο δυναμικό τού καναλιού και την επόμενη σεζόν.

Η Αγγελική Νικολούλη, με την πολύχρονη εμπειρία της και τη μαχητική, μεθοδική και επίμονη έρευνά της, έρχεται για άλλη μια τηλεοπτική χρονιά στον Alpha για να συνθέσει τα κομμάτια των πιο δύσκολων παζλ και να εντοπίσει τη λύση των πιο πολύπλοκων γρίφων.

Η Αγγελική Νικολούλη βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή της τηλεθέασης, κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού το οποίο την αναδεικνύει νικήτρια στην τηλεοπτική μάχη. Πάνω όμως από την τηλεοπτική επιτυχία, βρίσκεται το σπουδαίο -και πολυβραβευμένο- κοινωνικό της έργο: Η έγκριτη δημοσιογράφος έχει διαλευκάνει εκατοντάδες υποθέσεις που αποτέλεσαν σπαζοκεφαλιά για τις Αρχές, συντάραξαν την κοινή γνώμη και φιλοξενήθηκαν εκτενώς στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Το θρυλικό «Φως Στο Τούνελ» βαδίζει στην 24η τηλεοπτική του χρονιά και συμπληρώνει 6 χρόνια στον Alpha, με μία βασική αρχή: Για την Αγγελική Νικολούλη δεν υπάρχουν άλυτες υποθέσεις…»

ΥΓ: Πολύ απλά θα πω, Αγγελική for ever!

READ more