Αγγελική: Τι τηλεθέαση έκανε η πρεμιέρα της νέας δραματικής σειράς του Alpha;

Η νέα δραματική σειρά του Alpha «ΑΓΓΕΛΙΚΗ» έκανε πρεμιέρα, το βράδυ του Σαββάτου, ενώ θα προβάλλεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη στο κανάλι του Alpha, στις 21:00.

Η Φιλαρέτη Κομνηνού επιστρέφει τηλεοπτικά 10 χρόνια μετά την τελευταία της εμφάνιση και υποδύεται την Αθηνά, μια δυναμική και αυταρχική μητέρα, αρχηγό της ισχυρής οικογένειας Αργυρού. Τους τέσσερις γιους της ενσαρκώνουν οι Γιώργος Χρυσοστόμου, Ιωάννης Παπαζήσης, Πάνος Βλάχος και Αλέξανδρος Πέρρος και το πρωταγωνιστικό καστ συμπληρώνει ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης. Ακόμη στην «Αγγελική» συμμετέχουν οι Νάντια Μπουλέ, Δήμητρα Σιγάλα, Μαρία Φιλίππου, Γιάννης Στεφόπουλος, Αλέξανδρος Δαβιλάς, Άλκηστις Ζιρώ, Εριέττα Μανούρη, Μέλπω Κωστή, Μαριέλα Δουμπού.

Τη σειρά σκηνοθετεί ο Στέφανος Μπλάτσος και το σενάριο υπογράφει ο Παναγιώτης Ιωσηφέλης.

Το τηλεοπτικό κοινό συντονίστηκε στους δέκτες του για την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα και χάρισε αρκετά καλά νούμερα στην «ΑΓΓΕΛΙΚΗ», η οποία φαίνεται ότι τον φετινό χειμώνα θα κονταροχτυπηθεί με τις “Άγριες Μέλισσες” τις κοινές ημέρες προβολής τους.

Συγκεκριμένα, οι μη καθαρές μετρήσεις της Nielsen έδειξαν πώς η νέα δραματική σειρά του Alpha συγκέντρωσε 16.9% στο γενικό σύνολο και 17,8% στο νεανικό κοινό. Μάλιστα, σε τέταρτο έφτασε το 20.3% και 19.7% αντίστοιχα.

 

Read More

And More