Άγγελος Διονυσίου: “Ο καημός μου είναι ότι δεν τραγούδησα στην ίδια πίστα με τον πατέρα μου”

Ένα αφιέρωμα στον Στράτο Διονυσίου φιλοξένησε η εκπομπή “Σπίτι με το Mega” το βράδυ του Σαββάτου 6/2. Οι τρεις γιοι του αλλά και άλλοι σπουδαίοι καλλιτέχνες ερμήνευσαν τραγούδια του και μας ταξίδεψαν μέσα στο χρόνο.

Σε μια εξομολόγηση από καρδιάς, ο πρωτότοκος γιος του, Άγγελος Διονυσίου, μίλησε για την καθημερινότητα με τον πατέρα του ενώ αποκάλυψε ότι ο μεγαλύτερος καημός του είναι ότι δεν τραγούδησαν μαζί στην πίστα.

“Μια πολύ ωραία ανάμνηση που έχω από τον πατέρα μου, θυμάμαι ερχόμουν από το σχολείο και ανέβαινα στο δωμάτιο του, την ώρα που ξυπνούσε, για να με ρωτήσει πώς πάει το σχολείο και πώς πέρασα. Η επόμενη ανάμνηση είναι όταν ανέβηκα πρώτη φορά στην πίστα μαζί του και του έκανα μια έκπληξη, δεν είχαμε τραγουδήσει μαζί πάνω στη πίστα, σε ένα μαγαζί στη Θεσσαλονίκη και τραγούδησα μαζί του. Αυτό θα μου μείνει αξέχαστο! Θα το θυμάμαι για όλη μου τη ζωή.

Όταν είχαμε χρόνο μαζί πρώτα πηγαίναμε στο γήπεδο. Μέχρι 15 – 16 χρονών εγώ έπρεπε μέχρι τις 12 η ώρα να γυρνούσα στο σπίτι πριν πάει για τη δουλειά κι όταν δεν γυρνούσα με έψαχνε στις πλατείες για να με πάει στο σπίτι. Τις Κυριακές ήθελε να ήμασταν όλη η οικογένεια στο τραπέζι. Του άρεσε μια φορά την εβδομάδα να βρισκόμαστε όλοι μαζί. Ήταν στοργικός και καλός πατέρας. Δεν θυμάμαι ποτέ να με έχε βρίσει ή χτυπήσει. Θυμάμαι τη μέρα που έμαθε ότι θα βγω στο τραγούδι να μου είπε ότι σαν χαρακτήρας δεν νομίζει ότι θα αντέξω αλλά αν θέλεις να το κάνεις θέλει γερό στομάχι.

Το δικό μου το μαράζι είναι ότι ήθελα να βρεθώ στην πίστα μαζί του, αυτός είναι ο καημός μου, ήθελα να βρεθώ μαζί του στην πίστα, θα το κάναμε τον χειμώνα του ’90 σε κάποιο μαγαζί της Αθήνας αλλά δυστυχώς δεν προλάβαμε. Αν θα μπορούσα να του πω κάτι είναι να κατέβει, να ανέβουμε πάνω στην πίστα να τραγουδήσουμε και να ξαναφύγει”, ανέφερε ο Άγγελος Διονυσίου.

Δες το βίντεο:

Read More

And More