Άγγελος Μπούρας για Πέτρο Φιλιππίδη: «Ήμουν παρών στο περιστατικό με τη Λένα Δροσάκη» – Το άγριο σκηνικό με τις φωνές

Μια συγκλονιστική συνέντευξη παραχώρησε ο Άγγελος Μπούρας στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και την Άννα Ζηρδέλη. Ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος ήταν εκείνος που πάντρεψε τη Λένα Δροσάκη και τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη, μίλησε για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τις καταγγελίες εις βάρος του, αποκαλύπτοντας ότι κάποτε ήταν βοηθός σκηνοθέτη στο πλευρό του.

«Γνωρίστηκα με τον Πέτρο Φιλιππίδη και ξεκίνησα μαζί του σαν βοηθός σκηνοθέτη, οπότε ναι τον ξέρω πολύ καλά. Αν με ρωτάτε αν γνώριζα όλα αυτά που έκανε, δεν τα ήξερα και δεν υπήρχε περίπτωση να τα γνωρίζω. Γνώριζα την κακή του συμπεριφορά. Είχα βρεθεί αντιμέτωπος με ένα πρόσωπο, το οποίο μπορεί να σε κακοποιήσει λεκτικά σε μια πρόβα. Τον είχα δει, ήμουν παρών. Από εκεί μέχρι να φτάσουμε σε έναν βιασμό, ήταν πολύ μεγάλο το χάσμα.

Τρελάθηκα, έπαθα σοκ όταν το άκουσα. Είμαι πολύ περήφανος για τη γενναιότητα των κοριτσιών που βγήκαν μπροστά και μίλησαν. Με συγκινεί τρομερά το ότι τα κορίτσια αυτά βρήκαν το κουράγιο να αντιμετωπίσουν τους φόβους τους κατάματα και να είμαστε τώρα όλοι μαζί και να μιλάμε για ισότητα, για σεβασμό, για πράγματα αυτονόητα» δήλωσε ο Άγγελος Μπούρας.

 

«Η Λένα Δροσάκη δεν κατηγορεί τον Πέτρο Φιλιππίδη για βιασμό αλλά για κακοποιητική συμπεριφορά. Ήμουν παρών στο περιστατικό που συνέβη τότε στο θέατρο με την Κάτια Δανδουλάκη. Έγινε ένα πολύ άγριο περιστατικό με φωνές και σηκωθήκαμε και φύγαμε. Φυσικά θα παραβρεθώ στο δικαστήριο αν μου ζητηθεί. Κατέθεσα ήδη στο ΣΕΗ για όσα έγιναν και τα ίδια θα πω και στον εισαγγελέα. Δεν θα ήθελα να δω μπροστά μου τον Πέτρο Φιλιππίδη» τόνισε ο Άγγελος Μπούρας.

Read More

And More