Άγγελος Παπαδημητρίου: «Είμαι πάντα ετοιμοθάνατος, είναι κάτι που δεν με αφορά»

Ο Άγγελος Παπαδημητρίου βρέθηκε καλεσμένος στο Στούντιο 4 μιλώντας για την αγάπη του για την τέχνη, αλλά και τον αξέχαστο ρόλο του στη σειρά «Στάβλοι της Εριέτας Ζαϊμη» στον ANT1.

Ξεκινώντας τη συνέντευξη, ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος σχολίασε το παρουσιαστικό του Άγγελου Παπαδημητρίου και την καλή σχέση που διατηρεί ο ίδιος με τον χρόνο.

«Είμαι σε μεγάλες φόρμες, ετοιμοθάνατος πάντα. Αυτό είναι το μότο μου», απάντησε χαρακτηριστικά ο Άγγελος Παπαδημητρίου.

«Δεν υπάρχει θάνατος, το είχε πει αυτό ο Εγγονόπουλος. Είναι κάτι που δεν με αφορά ο θάνατος. Το λέγανε και οι παλιοί που κάνανε κωμωδίες: “Δεν θα είμαι εκεί, οπότε με ενδιαφέρει”. Είναι σαν κάτι να υπάρχει αλλά δεν με αφορά. Είναι σαν να είμαστε τώρα μέσα σε ένα σπίτι και να μου λες ότι έξω βρέχει. Δεν θα εμπλακώ σε αυτό το πράγμα, θα μείνω στο σπίτι μου», ήταν οι απόψεις του Άγγελου Παπαδημητρίου.

Όσο για τον αξέχαστο ρόλο του στη σειρά του ANT1: «Τα αποσπάσματα από τους Στάβλους τα βλέπω με χαρά. Κι άλλα σήριαλ είναι αγαπημένα μου αλλά είναι κάπως απλά, αυτό είναι πολύπλοκο και η νεολαία βλέπει Στάβλους. Δεν είναι ότι κάποιος αγαπάει κάποια και τα λοιπά. Φτάνει στα όρια μιας τρέλας, έχει έναν σουρεαλισμό», είπε ο Άγγελος Παπαδημητρίου καλεσμένος στο Στούντιο 4.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164