Άγιος Παΐσιος: Η Κόνιτσα έγινε ο no1 προορισμός στο twitter – «Τώρα αρχίζει το καλό»

Άγιος Παΐσιος Από τα Φάρασα στον Ουρανό – Οι τηλεθεατές του Mega παρακολούθησαν το τέταρτο επεισόδιο της σειράς και είχαν πολλά  να σχολιάσουν στο twitter.

Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανό: Όσα είδαμε στο τέταρτο επεισόδιο

Ο Πρόδρομος Εζνεπίδης, πατέρας του Αγίου Παϊσίου, προσπαθεί να σταθεί χωρίς τον πνευματικό του πατέρα, αλλά δεν μπορεί. Είναι έτοιμος να τα παρατήσει, όταν η γυναίκα του Ευλογία δείχνει τη δύναμή της και τη σοφία που κουβαλά στην ψυχή της. Τον στηρίζει και τον βοηθά να μη λυγίσει. Εννέα μήνες μετά την έλευσή τους στην Κέρκυρα, φεύγουν για την Πλαταριά Θεσπρωτίας.

Εκεί, ο Πρόδρομος αντιμετωπίζει μεγάλες δυσκολίες για να κρατήσει ενωμένους τους χωριανούς, και έτσι, κάποιοι, νιώθοντας απογοητευμένοι από την κυβέρνηση και προδομένοι, φεύγουν για να βρουν επιτέλους έναν τόπο εγκατάστασης. Το καλοκαίρι του ίδιου χρόνου η οικογένεια του Πρόδρομου Εζνεπίδη, μαζί με 50 άλλες οικογένειες, φτάνουν επιτέλους στον τόπο όπου θα ριζώσουν. Στη γη της Ηπείρου, στη γη της Κόνιτσα.

Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανό: To twitter υποκλίνεται στη νέα σειρά του Mega

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Στο νέο επεισόδιο της σειράς είδαμε και τα πρώτα πλάνα από την Κόνιτσα. Εκεί που μεγάλωσε ο Άγιος Παΐσιος και αργότερα πρωτομόνασε στη Μονή Στομίου.

Τα πλάνα από το πέτρινο γεφύρι της Κόνιτζας ενθουσίασαν τους τηλεθεατές του Mega οι οποίοι έσπευσαν να σχολιάσουν τις ομορφιές της Ελλάδας μας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Read More

And More