Άγριες Μέλισσες: Kαταιγιστικές οι εξελίξεις μέχρι τις 4 Ιουνίου – 4 ήρωες θα πεθάνουν

Οι Άγριες Μέλισσες, συνεχίζουν παρά τον μεγάλο ανταγωνισμό να είναι ένα από τα πιο αγαπημένα και δημοφιλή σήριαλ της φετινής σεζόν. Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό η σειρά εποχής του Ant1 θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Real, το τελευταίο επεισόδιο για φέτος θα είναι στις 4 Ιουνίου, ενώ οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές.

Μάλιστα  σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες  τέσσερεις  από τους αγαπημένους ήρωες της σειράς θα πεθάνουν. Όπως λένε πληροφορίες του TLIFE, ένας από αυτούς θα είναι ένα πρόσωπο που παιδεύτηκε αρκετά και θα πάει να βρει ένα πολύ δικό του πρόσωπο που έχει ήδη πεθάνει…

Όσο για τη νέα σεζόν όπως ήδη έχει γίνει γνωστό οι ήρωες θα ζήσουν την χούντα του 1967 και η πλοκή θα έχει μέσα της πλέον και την πολιτική χροιά. Ωστόσο αυτό που δεν θα αλλάξει είναι η μεγάλη κόντρα μεταξύ της οικογένειας των Σεβαστών και των Σταμίρη.

Οι σεναριογράφοι θα είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί με τη συγγραφή των γεγονότων των ηρώων αυτής της δύσκολης περιόδου, ενώ αυτή την περίοδο οι συντελεστές της παραγωγής συζητούν με τους ηθοποιούς για τον τρίτο κύκλο της σειράς.

Read More

And More