Άγριες Μέλισσες: O Ανδρέας Κωνσταντίνου αποκαλύπτει την επανεμφάνιση του “Σέργιου” στη σειρά (video, pics)

Ο ρόλος του Aνδρέα Κωνσταντίνου στις “Άγριες Μέλισσες” μπορεί να ήταν σύντομος, αλλά ήταν σίγουρα καταλυτικός. Ο μεγάλος γιος της οικογένειας Σεβαστού και για μερικές ώρες σύζυγος της Ελένης, δολοφονήθηκε από τις αδελφές Σταμίρη.

Από αυτό το ένοχο μυστικό, άρχισε να ξετυλίγεται η πλοκή στο πρώτο επεισόδιο της σειράς, ενώ φέτος, που αποκαλύφθηκαν όλα, η Λενιώ καταδικάστηκε για το έγκλημα. Ο ταλαντούχος ηθοποιός, σε μία από τις σπάνιες τηλεοπτικές συνεντεύξεις του, μίλησε στην εκπομπή “Στη φωλιά των Κου Κου” και αποκάλυψε την επανεμφάνισή του “Σέργιου”, στην αγαπημένη σειρά.

Ο Ανδρέας Κωνσταντίνου παραδέχτηκε ότι δεν παρακολουθεί τις “Άγριες Μέλισσες” κι εξήγησε το λόγο: “Δεν έχω τηλεόραση καν! Η  αλήθεια είναι ότι μπήκα στη διαδικασία να δω, όταν έπαιξα στη σειρά για να παρακολουθήσω πως είμαι, επειδή δεν είχα ξανακάνει τηλεόραση. Ήταν ενδιαφέρουσα η εμπειρία μου στη σειρά”. 

Ενώ για την επανεμφάνιση του Σέργιου, δήλωσε: “Γύρισα κάποιες σκηνές flash back. Προβλήθηκε η μία και είναι να προβληθούν άλλες 3, 4 ακόμα”.

Όταν ο δημοσιογράφος της εκπομπής του ανέφερε ότι μοιάζει με τον Δημήτρη Σαμόλη, τον ηθοποιό που υποδύθηκε τον γυναικολόγο, ο οποίος ερωτεύτηκε την Θεοδοσία, ο Ανδρέας Κωνσταντίνου απάντησε: “Τον αγαπώ τον Δημήτρη, είναι φίλος μου και ήμασταν μαζί και στη σχολή, αλλά πρώτη φορά μου λένε ότι του μοιάζω”.

Δες το βίντεο με τις δηλώσεις του:

Read More

And More