Άγριες Μέλισσες – Spoiler: O Μπάμπης πολιορκεί την Ασημίνα! Έξαλλος ο Νικηφόρος – Ποιος άλλος μαθαίνει για τους δυο τους

Οι εξελίξεις τρέχουν στις Άγριες Μέλισσες και θα έχουν συγκλονιστική πλοκή και… μπερδέματα των ηρώων της σειράς στα επόμενα επεισόδια!

Ο Μπάμπης έχει καταφέρει να κερδίσει το ενδιαφέρον της Ασημίνας τόσο με το στιλ του όσο και με τα… περίεργα αλκοολούχα ποτά που την… κερνάει! Εκείνη παρά το γεγονός ότι είναι ερωτευμένη με το Νικηφόρο, έχει μέσα της ένα κενό. Επίσης την ενοχλεί το γεγονός ότι ίσως γυρίσει η Δρόσω στο Διαφάνι!

Αυτό την ενοχλεί και την κάνει να μην σκέπτεται σωστά. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του “7 μέρες ΤV” ο Νικηφόρος αρχίζει να ενοχλείται και να ζηλεύει τον Μπάμπη, ο οποίος πολιορκεί και πιέζει την Ασημίνα, παρά το γεγονός ότι εκείνη αρνείται να κάνει κάτι μαζί του. Ωστόσο όταν μάθει ότι η Ελένη πάει στον Πειραιά να φέρει πίσω τη Δρόσω θα ψάξει να βρει διέξοδο στην ελευθερία που της δίνει ο Μπάμπης.

Την ίδια ώρα ο Μπάμπης, γίνεται πιο τολμηρός, προσπαθώντας να κερδίσει την Ασημίνα… Θα αποκαλυφθεί το μυστικό τους; Σημαντική λεπτομέρεια. Η Ουρανία έχει κάτι καταλάβει από αυτό που συμβαίνει μεταξύ τους και προσπαθεί να μάθει την αλήθεια. Θα καταφέρει ο Μπάμπης να κρύψει από την Ουρανία τα αισθήματα που έχει για την φίλη της;

 

Read More

And More