Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Αυτός θα είναι ο νέος κακός του 3ου κύκλου – Η συμμαχία του με τον Δούκα Σεβαστό

Mετά το συγκλονιστικό επεισόδιο της Τετάρτης στις Άγριες Μέλισσες με την Κάτια Δανδουλάκη να δίνει ρεσιτάλ ερνηνείας και να συγκλονίζει, το βράδυ της Πέμπτης αναμένεται καταιγιστικό. Ο 3ος κύκλος μπορεί να αργεί αλλά η πλοκή του είναι ήδη στα σενάρια της Μελίνας Τσαμπάνη με τους ήρωες να είναι έτοιμοι να πάρουν ξανά σάρκα και οστά.

Μετά το Μάνο Βόσκαρη ένας νέος κακός θα κάνει από σήμερα την εμφάνισή του για να μας προετοιμάσει για την συνέχεια και δεν είναι άλλος από τον αδελφό του Αχιλλέα Μεγαρίτη, ο Ακύλας Μεγαρίτης – που τον υποδύεται ο Αιμίλιος Χειλάκης – τον οποίο έχει κλείσει στη φυλακή, ο Αλέξης Γραμματικός. 

Σύμφωνα με το τηλεοπτικό περιοδικό TV O’ clock, o Aκύλας Μεγαρίτης, αρχηγός των “Αβάντων” εμφανίζεται σε μια καθοριστική στιγμή του τελευταίου επεισοδίου και στον 3ο κύκλο η παρουσία του θα έχει καταλυτική στη ζωή του Δούκα Σεβαστού αλλά και στο Διαφάνι.

Ο Ακύλας, είναι ένας σκληρός άντρας, ο οποίος εισβάλει στη ζωή των ηρώων σε μια δύσκολη φάση τους και με τη δικτατορία να είναι προ των πυλών.  Πρόκειται για έναν ακροδεξιό που κουβαλάει πολλά μυστικά και είναι αποφασισμένος για όλα. Ο Ακύλας αποφυλακίζεται και φτάνει στο Διαφάνι για να αναλάβει τα ηνία των Αβάντων έχοντας στο πλευρό του, τον αγαπημένο του αδελφό Αχιλλέα.

Κανείς δεν θα λέει όχι στον Ακύλα, ενώ η σχέση του με τον Δούκα Σεβαστό, θα είναι καθοριστική. Ανάμεσα στους δυο άντρες θα δημιουργηθεί μια ιδιαίτερη φιλία. Άλλωστε ο Δούκας που κατηγορείται για τον φόνο του Θέμελη, χρειάζεται ισχυρούς συμμάχους για να καταφέρει να τη γλιτώσει για μια ακόμα φορά….

Read More

And More