Άγριες Μέλισσες Spoiler: Δύσκολες ώρες για τον Δούκα – Βρίσκεται στο έλεος του Γραμματικού

Οι “Άγριες Μέλισσες” εξακολουθούν να συναρπάζουν με τις καθημερινές εξελίξεις στις ζωές των ηρώων και να κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Σύμφωνα με το περιοδικό “7 μέρες TV”, μέσα στα επόμενα επεισόδια θα δούμε το Νικηφόρο να ξετρυπώνει την κρυψώνα του Δούκα και να μπαίνει σε ένα σοβαρό δίλημμα: να τον προδώσει ή όχι;

Σε ακόμα μεγαλύτερο δίλημμα βρίσκεται η Ασημίνα…Θα σώσει τη ζωή του Δούκα όπως είχε κάνει κάποτε; Ο Νικηφόρος και η Ασημίνα ζουν τη δική τους αγωνία με την επικείμενη αποκάλυψη του Δούκα. Η Ασημίνα προσπαθεί να ξαναβρεί τον εαυτό της στο πατρικό της, καθώς η κατάσταση στο σπίτι των Σεβαστών με την εμφάνιση του Δούκα είναι πιεστική για όλους. Ο Δούκας έχοντας γλιτώσει γι’ άλλη μια φορά τη σύλληψη, αποφασίζει να παραδοθεί στον Γραμματικό, παρά τις ανησυχίες του Κωνσταντή. 

Ο Δούκας βρίσκεται στο έλεος του Γραμματικού, ο οποίος αλλάζει τη συμφωνία και ζητάει ανταλλάγματα για να τον αθωώσει. Ο Νικηφόρος ελπίζοντας σε ένα σύμμαχο ανοίγει τα χαρτιά του. Ο Δούκας επιστρέφει στο σπίτι του σε κατ’ οίκον περιορισμό μέχρι να πραγματοποιηθούν οι όροι του εισαγγελέα. Το σπίτι των Σεβαστών βάζει τα γιορτινά του, εκτός από τον Νικηφόρο και το υπόλοιπο Διαφάνι που ανησυχεί γι΄αυτήν την επιστροφή.

Read More

And More