Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Έξαλλος ο Νικηφόρος με τον γιο του Κυριάκου – Ποια θα είναι η σχέση του με την Ασημίνα! (pics)

Νέα πρόσωπα που θα ανατρέψουν τις ζωές των παλιών κατοίκων του Διαφανίου έρχονται στις Άγριες Μέλισσες. Ήδη στο χθεσινό επεισόδιο έκανε την εμφάνισή του ο γιος του Κυριάκου, Βαγγέλη Αλεξανδρή ο Μπάμπης ο Βαμβακάς. Ο Μπάμπης ο γιος του Κυριάκου ήρθε στο Διαφάνι και συνάντησε στο ραφτάδικο της Ουρανίας την Ασημίνα!

Καταγοητευμένος από την ομορφιά της ο Μπάμπης της φιλάει το χέρι την ώρα που η Ουρανία τα έχει χάσει από τον ερχομό του γιου του άντρα της.

Ωστόσο ο Μπάμπης θα παραμείνει στη ζωή της Ασημίνας. Σύμφωνα με το περιοδικό “Τηλεθεατής” ο Μπάμπης θα καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη της Ασημίνας και μάλιστα θα την πείσει να του παραχωρήσει το πατρικό της σπίτι για να μείνει. Όλο αυτό τον καιρό ο Ασημίνα θα ανακαλύψει μια άλλη πλευρά του χαρακτήρα του.

Όμως ο Νικηφόρος ενοχλημένος και ζηλεύοντας και λίγο θα ψάξει τον Μπάμπη και θα διαπιστώσει πως ο νέος νοικάρης της Ασημίνας δεν είναι ένας αθώος πιτσιρικάς.

Να σημειώσουμε ότι τον ρόλο του γιου του Κυριάκου, υποδύεται ο Γιάννης Βασιλώττος 

O Bαγγέλης Αλεξανδρής με τον τηλεοπτικό γιο του Μπάμπη (Γιάννη Βασιλώττο)

 

Read More

And More