Άγριες Μέλισσες – Spoiler για Κωνσταντή και Δρόσω – Αυτό θα είναι το τέλος της σχέσης τους – Γάμος ή χωρισμός;

Η Δρόσω με τον Κωνσταντή στις Άγριες Μέλισσες, ζουν ένα αληθινό και δυνατό έρωτα που έχει όμως πολλά εμπόδια. Ο Κωνσταντής βροντοφώναξε ότι αγαπάει την Δρόσω σε όλο το Διαφάνι αλλά έχει απέναντί του την εκκλησία, τον Δούκα και πάνω απ΄ όλους την Μυρσίνη που δεν μπορεί να πιστέψει ότι και ο τρίτος γιος της τα έμπλεξε με μια Σταμίρη!

Πώς θα καταλήξει όμως αυτός ο έρωτας; Σύμφωνα με το Τi Vi sirial, η Δρόσω και ο Κωνσταντής θα αναγκαστούν να χωρίσουν και όλα θα γίνουν για χάρη του γιου της του Σέργιου. Παρά το γεγονός ότι και οι δυο θα παλέψουν για τη σχέση τους, όταν η Ασημίνα εκβιάσει την αδελφή της, ότι δεν πρόκειται να δει ποτέ ξανά το γιο της, εκείνη επιλέγει να μην αφήσει για δεύτερη φορά το παιδί της και λέει στον Κωνσταντή να χωρίσουν! “Αν δεν χωρίσεις με τον Κωνσταντή, δεν πρόκειται να δεις ξανά ποτέ το Σέργιο στη ζωή του” λέει η Ασημίνα στη Δρόσω

 

Ο χωρισμός πονάει και τους δυο και προσπαθούν να το ξεπεράσουν. Η Δρόσω προσπαθεί να ασχοληθεί ξανά με το τραγούδι και ζητάει από τον Κυριάκο να της γράψει τραγούδι. Ο Κωνσταντής την έχει συνέχεια στο μυαλό του και την υποστηρίζει ακόμα και στη Μυρσίνη που την κακολογεί συνέχεια. 

Όμως αυτός ο χωρισμός δεν θα κρατήσει για πολύ αφού η αγάπη πάντα νικάει. Ο έρωτάς τους θα συνεχιστεί αλλά πάλι στα κρυφά, χωρίς να το ξέρει κανένας. Η Δρόσω και ο Κωνσταντής θα συνεχίσουν να βρίσκονται στα κρυφά ενώ θα αφήσουν όλους να πιστεύουν ότι έχουν χωρίσει! Η Δρόσω βέβαια τρέμει στην ιδέα ότι αν αποκαλυφθεί ότι βλέπονται ξανά δεν θα ξαναδεί ποτέ τον γιο της.

Σύμμαχός της σε όλο αυτό το δύσκολο αγώνα, είναι μια φίλη από τα παλιά, που δεν είναι άλλη από τη Μαντάμ Κούλα που επιστρέφει για λίγο στις Άγριες Μέλισσες και βρίσκεται πλέον στο Διαφάνι, δίπλα στη Δρόσω και τη βοηθάει με όποιον τρόπο μπορεί!

Read More

And More