Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Η Ανέτ έρχεται αντιμέτωπη με τον βιαστή της – Tον γνωρίζει στο Μελέτη

Οι Άγριες Μέλισσες συνεχίζουν να μονοπωλούν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και όχι άδικα αφού οι εξελίξεις συνεχίζουν να μας αφήνουν με το στόμα ανοιχτό… Σε λίγες μέρες θα δούμε μια απίστευτα δυνατή συνάντηση.

Η Ανέτ θα έρθει μετά από πολλά χρόνια αντιμέτωπη με τον άντρα που τη βίασε και την άφησε έγκυο. Ο οποίος δεν είναι άλλος από τον μεγαλοτραπεζίτη Σωκράτη Θέμελη, ο οποίος έχει μπει στην οικογένεια των Σεβαστών αφού είναι ο πατέρας της Δόμνας, της αρραβωνιστικιάς του Κωνσταντή.

Η Ανέτ μάλιστα θα γνωρίσει τον Θέμελη στον γιο της τον Μελέτη, παρά το γεγονός ότι το όνομα του βιαστή της δεν το έχει αποκαλύψει ούτε στον Δούκα, όταν παράτησε μωρό το Μελέτη και έφυγε κυνηγημένη για το Παρίσι.

Στα επόμενα επεισόδια θα δούμε την Ανέτ να έρχεται αντιμέτωπη με τον βιαστή της. Εκείνη θα τον κατηγορήσει ότι τη βίασε και εκείνος θα υποστηρίξει ότι ήθελε και εκείνη να συνευρεθούν ερωτικά.

Ο Θέμελης είναι ένας άνθρωπος που μεγάλωσε μόνος την κόρη του, αλλά κρύβει πολλά και ένοχα μυστικά τα οποία σιγά σιγά θα βγουν στην επιφάνεια!

Read More

And More