Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Η Ασημίνα ορθώνει το ανάστημά της και τα βάζει με τους Σεβαστούς

Καταιγιστικές εξακολουθούν να είναι οι εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες. Ο Νικηφόρος αποφασίζει να στηρίξει τον Δούκα και η κατάσταση στον συνεταιρισμό βγαίνει εκτός ελέγχου. Ο Μιλτιάδης, οργισμένος από τη στάση του ανιψιού του, αποκαλύπτει στον Δούκα ότι ο Νικηφόρος κρύβεται πίσω από την υπόθεση στη βιομηχανική ζώνη. Ο Δούκας γίνεται έξαλλος και προσπαθεί να επιβεβαιώσει όσα του είπε ο αδερφός του.

Εν τω μεταξύ, τα μέλη του συνεταιρισμού συγκρούονται για τα καλά μαζί του και ο Κωνσταντής αναγκάζεται να τον υπερασπιστεί για να τον σώσει. Η Ελένη είναι αποφασισμένη να μην υποχωρήσει παρά τις απειλές του Νικηφόρου, ενώ εκείνος παρά την ετυμηγορία του δικαστηρίου, δεν αφήνει την Ασημίνα να επισκεφτεί τον γιο της. Η Ασημίνα, ωστόσο, ορθώνει το ανάστημά της απέναντι στους Σεβαστούς και πηγαίνει η ίδια στο σπίτι τους. 

Παράλληλα, ο Γραμματικός προσπαθεί να καταλάβει τους λόγους που οδήγησαν την Πηνελόπη να τον εγκαταλείψει. Από την άλλη, ο Κωνσταντής φοβάται για τη Δρόσω, αλλά ακόμη δεν μπορεί να χωνέψει όσα έμαθε για εκείνη.

Read More

And More