Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Η δίκη του Βόσκαρη αρχίζει – Ο αναπάντεχος μάρτυρας αλλάζει τα δεδομένα

Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς Άγριες Μέλισσες. Η δίκη του Βόσκαρη αρχίζει και η μία ανατροπή διαχέεται την άλλη με όσους καταθέτουν.

Όπως διαβάζουμε στο Tv’ O Clock, η δίκη του Βόσκαρη αρχίζει και τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στη δικαστική αίθουσα και στον αγώνα της Ελένης να τον κλείσει στη φυλακή. Οι μαρτυρίες που ακούγονται είναι πολλές και το κλίμα πότε έχει θετικό πρόσημο για την Ελένη και πότε αρνητικό. Ο Βόσκαρης χρησιμοποιεί δόλια κόλπα για να κερδίσει τις εντυπώσεις, ενώ ο δικηγόρος του πιέζει συνεχώς τη Σοφούλα στην κατάθεση της να πει πολλά ψέματα προκειμένου να φανεί εκείνος το θύμα της υπόθεσης.

Οι μέρες περνούν και η δίκη εναντίον του Βόσκαρη συνεχίζεται με μαρτυρίες του Λάμπρου και της Σοφούλας, η οποία αρχίζει να βλέπει το άλλο πρόσωπο του άντρα της. Ο Λάμπρος κάνει τα πάντα για να βοηθήσει την Ελένη, ενώ η Σοφούλα μοιάζει τρομαγμένη.

Εν τω μεταξύ, η Χατζίδου συλλαμβάνεται και η Ελένη είναι σίγουρη ότι ο Βόσκαρης θα χρησιμοποιήσει τη μαρτυρία της προς όγελός του. Πράγματι, καλούν τη γυναίκα για να καταθέσει και απ’ όσα πρόκειται να πει κρίνονται πολλά. Θα υπερισχύσει ακόμη μια φορά το μίσος της για την Ελένη ή θα φέρει τον Βόσκαρη προς εκπλήξεως; 

Η Ελένη και ο Λάμπρος φαίνονται απογοητευμένοι για την έκβαση της δίκης, μέχρι που ο Σαράφης αναπτερώνει τις ελπίδες τους, καθώς η εμφάνιση ενός αναπάντεχου μάρτυρα μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα…

Read More

And More