Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Η Δόμνα κάνει απόπειρα αυτοκτονίας για τα μάτια του Κωνσταντή

Ο ερχομός του Τάκη στο Διαφάνι , στις Άγριες Μέλισσες, θα απομακρύνει τη Δρόσω από τον Κωνσταντή ο οποίος αρχίζει να σκέφτεται μήπως τελικά ο σωστός δρόμος είναι να παντρευτεί τη Δόμνα. Ωστόσο τελικά ο χωρισμός θα είναι οριστικός, κάτι που όπως αποκαλύπτει το ρεπορτάζ του My Tv και της Σοφίας Τσίρκα, θα κάνει ράκος τη Δόμνα και ξανά έξαλλο τον πατέρα της Σωκράτη Θέμελη.

Η Δόμνα μετά τον χωρισμό της από τον Κωσταντή είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Δεν μπορεί να το ξεπεράσει και συνεχώς κλαίει που την παράτησε. Μάλιστα, η ψυχολογία της είναι σε τόσο άθλια κατάσταση, που κάνει μόνο αρνητικές σκέψεις, οι οποίοι οδηγούν σε μοίρες και λάθος επιλογές.

 

Η κοπέλα, μην αντέχοντας την σκέψη πως θα μείνει μακριά από τον Κωσταντή, επιχειρεί να δώσει τέλος στη ζωή της. Η απόπειρα αυτοκτονίας της Δόμνας πέφτει σαν κεραυνός εν αιθρία στο σπίτι των Σεβαστών αλλά και στο Σωκράτη, όποιος βρίσκεται συνεχώς δίπλα στην μοναχοκόρη του για να της δίνει δύναμη. Δεν σκοπεύει, όμως, να κάτσει με τα χέρια σταυρωμένα. Θέλει να εκδικηθεί τον Κωσταντή για το κακό που προκάλεσε το παιδί του και δεν του αρκεί που πρόδωσε το μυστικό του για τις χασισοφυτείες τον Δούκα. Θέλει να τον δει πίσω από τα κάγκελα της Φυλακής

Read More

And More