Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Η Δρόσω λυγίζει μόλις βλέπει για πρώτη φορά το γιο της! Σε πανικό η Ασημίνα

Οι Άγριες Μέλισσες μονοπωλούν από Δευτέρα έως και Πέμπτη το ενδιαφέρον των τηλεθεατών που το παρακολουθούν φανατικά και με κομμένη την ανάσα.

Η Δρόσω που είναι έτοιμη να παντρευτεί με τον Τάκη, κάποια στιγμή και μετά από τις παροτρύνσεις του Κωνσταντή και της Ελένης, αποφασίζει να αφήσει τη ζωή που κάνει, να βγει από τον βούρκο της Τρούμπας και να γυρίσει στο Διαφάνι.

Εκεί για πρώτη φορά θα συναντήθεί μετά από έξι χρόνια με την Ασημίνα. Οι δυο αδελφές που τόσα χρόνια δεν είχαν καμία επαφή θα συναντηθούν ξανά με τα συναισθήματά τους να είναι έντονα και περίεργα.

Η Δρόσω κάποια στιγμή αντικρίζει για πρώτη φορά το γιο της! Τον Σέργιο! Το μωρό της που το άφησε νεογέννητο και το βλέπει πλέον μικρό αντράκι στο σχολείο. Η Δρόσω κλονίζεται και λυγίζει. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του My tv, θέλει σαν τρελή να του πει την αλήθεια αλλά ξέρει πως κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει. Ωστόσο είναι κάτι που το θέλει πολύ.

Την ίδια ώρα όμως πιάνει πανικός την Ασημίνα που νιώθει τα συναισθήματά της και πιστεύει ότι η Ασημίνα θα προσπαθήσει να της πάρει τον μικρό Σέργιο!

Read More

And More