Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Η Δρόσω παντρεύεται τον Τάκη! Μία ακόμα πρόταση γάμου στο Διαφάνι θα φέρει τα πάνω – κάτω

Η συνέχεια στις “Άγριες Μέλισσες” αναμένεται συνταρακτική, καθώς οι εξελίξεις είναι γεμάτες ανατροπές!

Σύμφωνα με το “My Tv” η επιστροφή της Ανετ χαροποιεί το χωριό, αλλά θα προκαλέσει και αναταράξεις, καθώς η Πηνελόπη ανακαλύπτει κάτι για τον Μελέτη, που θα την οδηγήσει σε μια μοιραία επιλογή. Η τελευταία μαθαίνοντας πως ο Μελέτης στο Παρίσι περνούσε τον χρόνο του με την Ζορζέτ, αποφασίζει να δώσει μια ευκαιρία στον Αλέξη. Έτσι, εκείνος δεν διστάζει να μπει στο σπίτι των Σεβαστών και να τη ζητήσει σε γάμο αφήνοντας τους όλους έκπληκτους.

Ωστόσο, και για την Ανετ αυτή η επιστροφή θα είναι ιδιαίτερη, καθώς θα έχει μία συνάντηση που θα ταράξει τη ζωή της. Θα συναντήσει τον Σωκράτη Θέμελη. Γι’ όλους αυτός ο άνδρας είναι ο πεθερός του Κωνσταντή, για την Ανετ όμως είναι εκείνος που της άλλαξε για πάντα τη ζωή, αφού τη βίασε και την άφησε έγκυο.

Την ίδια στιγμή η Δρόσω συναντάει την Ελένη στο νοσοκομείο και αυτή η συνάντηση ανατρέπει όλα όσα νιώθει. Η κοπέλα επηρεάζεται βλέποντας ξανά την αδερφή της μετά από έξι χρόνια και παίρνει μια καθοριστική απόφαση. Μάλιστα, προκειμένου να υλοποιήσουν τα σχέδιά τους, ο Τάκης σκέφτεται κάτι παράτολμο για να μαζέψει χρήματα.

Ωστόσο, το εν λόγω σχέδιο βάζει σε κίνδυνο τόσο τη δική του ζωή όσο και της Δρόσως. Ύστερα από αυτή την περιπέτεια, ο Τάκης της ζητάει ξανά να παντρευτούν και εκείνη αυτή τη φορά δέχεται.

Read More

And More