Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Η Δρόσω βγαίνει εκτός ελέγχου – Θα διεκδικήσει τον μικρό Σέργιο – “Βόμβα” στο χωριό

Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς Άγριες Μέλισσες. Η απόφαση του Νικηφόρου και της Ασημίνας να φύγουν για το Παρίσι με τον Σέργιο εξοργίζει τη Δρόσω. Μάλιστα, όπως θα δούμε στο μέλλον, αυτή η κίνηση είναι η αρχή ενός πολέμου. Η Δρόσω αποφασίζει να διεκδικήσει τον γιο της και θέλει να ρίξει στη μάχη και τους κατοίκους του χωριού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σοφίας Τσίρκα στο My Tv, από τη στιγμή που η Δρόσω επέστρεψε στο Διαφάνι, η Ασημίνα ήταν σίγουρη πως η αδερφή της θα διεκδικήσει το παιδί. Και οι φόβοι της επιβεβαιώνονται με τον χειρότερο τρόπο στα επόμενα επεισόδια. Η Δρόσω, όπως θα παρακολουθήσουμε, όχι μόνο στέλνει εξώδικο στον Νικηφόρο και στην αδερφή της, αλλά ξεφεύγει από κάθε έλεγχο και κάνει τη μία επιπόλαιη κίνηση μετά την άλλη, καθώς νιώθει απεγνωσμένη, αλλά και μετανιωμένη για την απόφασή της να δώσει το παιδί της.

Ο Νικηφόρος αποφασίζει πως η καλύτερη λύση είναι να φύγουν με την Ασημίνα και το παιδί στο Παρίσι, καθώς πια δεν υπάρχει ηρεμία στην οικογένειά τους και κάθε μέρα που περνάει διαλύονται. Ωστόσο, αυτή η κίνηση εξοργίζει ακόμη περισσότερο τη Δρόσω, η οποία έχοντας πάντα συμπαραστάτη τον Κωνσταντή κάνει πράξη τις απειλές της και αποφασίζει να προχωρήσει σε ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της Ασημίνας και του Νικηφόρου.

Η Δρόσω είναι αποφασισμένη να σύρει στα δικαστήρια την αδερφή της και να διεκδικήσει τον γιο της και η είδηση αυτή φτάνει σύντομα στο Παρίσι. Η Ασημίνα μαθαίνει πως η Δρόσω προχωράει δικαστικά, αλλά επιμένει στην απόφασή της.

Η Δρόσω, συνεχίζοντας την αυτοκαταστροφική συμπεριφορά της, ρίχνει μια “βόμβα” στο χωριό! Αποκαλύπτει σε όλους την αλήθεια για τον Σέργιο σε μια προσπάθεια να αποκτήσει συμμάχους. Όλοι είναι σοκαρισμένοι μετά την αποκάλυψη της Δρόσως, αλλά κανείς δεν ξέρε αν πρέπει να ταχθεί με κάποια πλευρά…

Read More

And More