Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Η Ελένη σε απόγνωση! Οι φόβοι ότι δεν μπορεί να μείνει έγκυος – Πώς αντιδρά ο Λάμπρος;

Όσο περνάει ο καιρός και οι Άγριες Μέλισσες θα ολοκληρώσουν τον δεύτερο κύκλο, οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές. Ακόμη μια δοκιμασία καλείται να περάσει η Ελένη εξαιτίας όσων βίωσε μέσα στη φυλακή από τον Βόσκαρη. Σύμφωνα με το My Tv και τη Σοφία Τσίρκα, η ίδια υποψιάζεται ότι δεν μπορεί να μείνει έγκυος και πως η έκτρωση στην οποία την υπέβαλαν στη φυλακή της δημιούργησε πρόβλημα. Από εκείνη τη στιγμή, αποφασίζει να το ψάξει έχοντας πάντα δίπλα της τον Λάμπρο.

Η Ελένη και ο Λάμπρος, ύστερα από πολλά χρόνια που έμειναν χώρια γιατί κάποιοι άλλοι το θέλησαν, κατάφεραν να είναι μαζί. Ωστόσο, το διάστημα που έμεινε εκείνη στη φυλακή ήταν το πιο καθοριστικό για το ζευγάρι και το μέλλον του. Ο Λάμπρος, βέβαια, απέδειξε για ακόμη μια φορά το μεγαλείο της ψυχής του και την αγάπη που νιώθει για εκείνη και έμεινε δίπλα της σε όλα να τη στηρίζει.

Σύμφωνα με το περιοδικό, στα επόμενα επεισόδια έρχεται ακόμη μια δοκιμασία για το ζευγάρι. Και αυτή ίσως να είναι η μεγαλύτερη… Από τη στιγμή που η Ελένη αποφάσισε να αφήσει πίσω της τις εφιαλτικές στιγμές που πέρασε στη φυλακή, αυτό που θέλει περισσότερο είναι να κάνει οικογένεια με τον Λάμπρο. Τόσο η Ελένη όσο και ο δάσκαλος θέλουν ένα μωρό. Ωστόσο, όσο ο καιρός περνάει, η Ελένη δεν μένει έγκυος και αυτό την ανησυχεί πολύ. Φοβάται πως όσα πέρασε στη φυλακή θα αποτελέσουν τροχοπέδη στη θέληση της να γίνει μαμά.

Η ίδια επισκέπτεται τη Ρίζω, ζητώντας της να την εξετάσει. Η Ρίζω είναι πρόθυμη να τη βοηθήσει, αλλά της επισημαίνει πως δεν είναι γιατρός. Η Ελένη πρέπει να επισκεφθεί έναν γυναικολόγο, ούτες ώστε να την εξετάσει και να της απαντήσει εάν μπορεί ή όχι να μείνει έγκυος. Ο Λάμπρος την αγαπάει και θα είναι δίπλα της. Η Ελένη, όμως, πέφτει ψυχολογικά, καθώς τρέμει στην ιδέα πως δεν θα μπορέσει να εκπληρώσει το όνειρό της. Έτσι, ακολουθεί τη συμβουλή της Ρίζως και επισκέπτεται έναν γιατρό.

Ο Λάμπρος από την άλλη δεν είναι διατεθειμένος να την εγκαταλείψει. Κρατάει τον όρκο που της έδωσε και είναι στο πλευρό της και σε αυτόν τον γολγοθά που καλείται να ανέβει.

Read More

And More