Άγριες Μέλισσες Spoiler: Η συγκινητική στιγμή που η Ελένη συναντά την Ασημίνα – Η αποκάλυψη που θα διαλύσει το γάμο Δούκα – Μυρσίνης (video)

Μία νέα εβδομάδα ξεκινάει σήμερα στο Διαφάνι και φέρνει μαζί της καταιγιστικές εξελίξεις για τους πρωταγωνιστές της αγαπημένης σειράς “Άγριες Μέλισσες“.

Το πρωί της Δευτέρας, η εκπομπή το Πρωινό πρόβαλλε ένα στιγμιότυπο από το σημερινό επεισόδιο, στο οποίο βλέπουμε την Ελένη και την Ασημίνα να συναντιούνται ξανά μετά από περίπου έξι χρόνια. Η μία αδερφή τρέχει στην αγκαλιά της άλλης, με τα χαμόγελα και τα δάκρυα να εναλλάσσονται με γρήγορο ρυθμό. Αναμφίβολα, αυτή η σκηνή αποτελεί μία από τις πιο συγκινητικές που έχουμε δει.

Οι αποκαλύψεις δεν σταματούν όμως εδώ! Ο δημοσιογράφος Αλέξης Μίχας μοιράστηκε ακόμα ένα spoiler με τους τηλεθεατές, που αυτή τη φορά αφορά στην ημέρα των Χριστουγέννων.

Ανήμερα των Χριστουγέννων, η Ελένη αποφασίζει να πάει στο χριστουγεννιάτικο γλέντι που στήνεται στο καφενείο του χωριού. Ο Δούκας το μαθαίνει και γίνεται έξαλλος! Μετά από ένα πολύ άσχημο περιστατικό που γίνεται, ο ίδιος θα κινδυνεύσει να μπει φυλακή και θα τον σώσει τελευταία στιγμή ο Βόσκαρης. Βόσκαρης και Δούκας Σεβαστός συμμαχούν για να διώξουν την Ελένη από το χωριό.

Μία μεγάλη αποκάλυψη θα κινδυνεύσει να τινάξει τον γάμο της Μυρσίνης και του Δούκα στον αέρα. Η Μυρσίνη γνωρίζει ότι ο ένας της γιος έχει γίνει δολοφόνος συμμετέχοντας στη δολοφονία του Γιάννου. Τώρα θα μάθει ότι και ο δεύτερος γιος της, ο Σέργιος, έχει γίνει δολοφόνος καθώς συμμετείχε στην υπόθεση με τον δηλητηριασμό του Γιώργου Σταμίρη. Πλέον, ο γάμος τους κρέμεται από μια κλωστή.

Δες το βίντεο:

Read More

And More