Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Μια διαφορετική σεζόν… γεμάτη μίσος και εκδίκηση! Τι θα δούμε στον τρίτο κύκλο

Μια διαφορετική τρίτη σεζόν είναι προ το πυλών… γεμάτη μίσος και εκδίκηση! Μετά από δυο γεμάτες χρονιές, οι Άγριες Μέλισσες κλείνουν έναν μεγάλο κύκλο και ετοιμάζονται να ανοίξουν έναν καινούργιο. Το περιοδικό 7 Μέρες TV και το δημοσίευμα της Νιόβης Καραπιπέρη μας δίνει μια γεύση για το τι θα παρακολουθήσουμε την επόμενη τηλεοπτική σεζόν…

Το μεγάλο θέμα των τελευταίων επεισοδίων για φέτος θα είναι η εκδίκηση των Σεβαστών. Κι αυτό γιατί στα τέσσερα επεισόδια που υπολείπονται για το φινάλε, θα ολοκληρωθεί η βασική ιστορία με την οποίας μας συστήθηκαν οι “Μέλισσες” δηλαδή ο φόνος του Σέργιου Σεβαστού από τις αδερφές Σταμίρη. Ο φόνος αυτός, τον οποίο η Ελένη πήρε πάνω της και πλήρωσε με το χειρότερο τρίπο εκτίοντας ποινή στη φυλακή του Βόσκαρη, έρχεται ξανά στην επιφάνεια, αυτή τη φορά με όλες τις ανατριχιαστικές του λεπτομέρειες.

Όπως σας γράψαμε χθες, η Μυρσίνη έχει σκοπό να κάψει ζωντανές τις αδερφές Σταμίρη, με σύμμαχο τον Φούκα αλλά και τον Μελέτη που διψά για εκδίκηση. Απέναντί τους θα βρουν τον Νικηφόρο, τον Κωνσταντή, τον Λάμπρο και τον Μιλτιάδη που θα δώσουν τα πάντα για να προστατεύσουν τις τρεις γυναίκες. Κι όπως φαίνεται, ο Μιλτιάδης θα είναι εκείνος που θα πληρώσει τη μάχη αυτή με τη ζωή του, σε μια ανατριχιαστική τελευταία σκηνή που θα θυμόμαστε για χρόνια.

Η επόμενη μέρα στο Διαφάνι και ο τρίτος κύκλος στις Άγριες Μέλισσες

Η επόμενη μέρα θα βρει το Διαφάνι να μετρά τις πληγές του. Το σπίτι των αδερφών Σταμίρη έχει γίνει στάχτη και ο θάνατος του Μιλτιάδη έχει συγκλονίσει όλους τους χωριανούς, που τα βάζουν για άλλη μια φορά με τους Σεβαστούς. Πλέον, ο Δούκας και η Μυρσίνη έχουν μείνει μόνοι τους, αφού το τελευταίο που τους είχε απομείνει, η Πηνελόπη αποφασίζει να φύγει από το χωριό, αναζητώντας μια νέα ζωή μακριά από όλους και όλα. 

Παράλληλα, με το σκοτάδι που φαίνεται να απλώνεται πια πάνω από όλους τους ήρωες, ξημερώνει και μια εξαιρετικά σκοτεινή περίοδος για την ίδια την Ελλάδα. Η τρίτη και, όπως όλα δείχνουν, η τελευταία σεζόν της σειράς θα διαδραματίζεται στην καρδιά της χουντικής Επταετίας. Ο Δούκας, έχοντας ήδη συνεργαστεί με τον Αχιλλέα και τη μυστική του οργάνωση, τους Αβάντες θα βρει στηρίγματα και ανάμεσα στους εκπρόσωπους του καθεστώτος, οι οποίοι θα τον βοηθήσουν να γλιτώσει από τις σοβαρές κατηγορίες που τον βαραίνουν για τον φόνο του Θέμελη αλλά και τη δολοφονία του Γραμματικού. Μάλιστα, έναν τέτοιο εκπρόσωπο του καθεστώτος που θα έρθει στο Διαφάνι θα τον υποδυθεί ο Αιμίλιος Χειλάκης.

Στον αντίποδα, η Ελένη και οι αδερφές της έχοντας χάσει τα πάντα, ζουν επιτέλους ελεύθερες από τα ένοχα μυστικά που τις καταδυνάστευαν. Δεν χρωστούν τίποτα σε κανέναν και, έχοντας στο πλευρό τους τους άντρες τους, τον Λάμπρο, τον Νικηφόρο και τον Κωνσταντή, μεγαλώνουν τον μικρό Σέργιο αγγίζοντας επιτέλους την ευτυχία. Μια ευτυχία, όμως που είναι εξαιρετικά εύθραστη και δεν θα αργήσει να καταρρεύσει, σαν χάρτινος πύργος…

Read More

And More