Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Νικηφόρος και Ασημίνα ένα βήμα πριν το διαζύγιο;

Οι “Άγριες Μέλισσες” καθημερινά κόβουν την ανάσα του τηλεοπτικού κοινού που παρακολουθεί φανατικά τις εξελίξεις και περιμένει να μάθε τι θα συμβεί στις ζωές των ηρώων του Διαφανίου. 

Σύμφωνα με το περιοδικό Tv O’ Clock και τη Σοφία Τσίρκα, η ανάγκη της Ασημίνας να ξεφύγει από τα καθημερινά προβλήματα που δημιουργούνται στο σπίτι των Σεβαστών την οδηγούν στο πατρικό της. Εκεί όμως μένει πια ο Μπάμπης. Ο τελευταίος δε χάνει την ευκαιρία να δείξει στην Ασημίνα το ενδιαφέρον του και πολύ γρήγορα και εκείνη χάνει τον έλεγχο.

Η Ασημίνα παραδίνεται στο πάθος και την τρέλα του νεαρού. Για πρώτη φορά κάνει κάτι για εκείνη και είναι καλά. Απατάει τον Νικηφόρο και παρά τις τύψεις που νιώθει δε μπορεί να σταματήσει. Καταλαβαίνει πως έχει πάρει λάθος δρόμο με τον Μπάμπη αλλά ήδη κινδυνεύει να αποκαλυφθεί στον Νικηφόρο που προσπαθεί να καταλάβει τι της συμβαίνει.

Ακόμη, η κατάσταση μεταξύ Ασημίνας και Μυρσίνης κινδυνεύει να εκτροχιαστεί, όταν γίνεται γνωστό το νέο της αποφυλάκισης. Η ίδια συγκρούεται και με τον Νικηφόρο, καθώς ο Σέργιος δείχνει να φοβάται την επιστροφή της Ελένης. Όλα δείχνουν πως το τέλος του γάμου τους είναι κοντά ωστόσο και οι δυο φοβούνται να το αποδεχθούν.

 

 

 

Read More

And More