Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Νικηφόρος και Δούκας ενώνουν τις δυνάμεις τους – Η Πηνελόπη ζητάει διαζύγιο…

Τα πάνω κάτω ήρθαν στη ζωή του Νικηφόρου στις Άγριες Μέλισσες μετά την αποκάλυψη της Ασημίνας ότι εκείνη και η Δρόσω συμμετείχαν στη δολοφονία του αδερφού του. Έτσι, ανοίγει πόλεμο εναντίον της και δεν της επιτρέπει να δει τον γιο τους. Η Ασημίνα, πιο απογοητευμένη από ποτέ, συμμαχεί με τη Δρόσω και κάνουν αγωγή στον Νικηφόρο γεγονός που τον εξοργίζει. 

Σύμφωνα με το “MY tv”, o Νικηφόρος ξεσπάει το θυμό του στους ανθρώπους του συνεταιρισμού και για πρώτη φορά παίρνει θέση κατά των αγροτών και υπέρ του Δούκα, ξεκαθαρίζοντας τη θέση του μπροστά σε όλους. Ο Μιλτιάδης κρατάει το χέρι του Νικηφόρου και του δίνει τελεσίγραφο να αλλάξει στάση. Τα ζητήματα δεν σταματούν εδώ για το σπιτικό των Σεβαστών, αφού η Πηνελόπη εξομολογείται στην Ανετ και τη Μυρσίνη την αλήθεια για τον Μελέτη και αποκαλύπτει ότι θα ζητήσει διαζύγιο από τον Αλέξη. Αυτή η είδηση ταράζει πολύ τις δύο γυναίκες που κάνουν ότι μπορούν για να της αλλάξουν γνώμη.

Όσον αφορά στον συνεταιρισμό τα πράγματα γίνονται όλο και χειρότερα, με τον Δούκα να έχει φτάσει την κατάσταση στα άκρα. Ωστόσο, το σκοινί αποφασίζουν να τραβήξουν και οι αγρότες μέχρι να δικαιωθούν. Ο Μιλτιάδης, οργισμένος από τη στάση του ανιψιού του, αποκαλύπτει ένα ένοχο μυστικό από το παρελθόν που κλονίζει την οικογένεια. Ο Νικηφόρος δείχνει ένα σκληρό πρόσωπο, εξοργίζοντας τους αγρότες. Μάλιστα, ο Κωνσταντής αναγκάζεται να τον υπερασπιστεί για να τον γλιτώσει από τα χέρια του συνεταιρισμού. 

Και η Ελένη είναι όμως αποφασισμένη να πάει κόντρα στον Νικηφόρο, παρά το φόβο της για τις επόμενες κινήσεις του τόσο εναντίον του συνεταιρισμού όσο και εναντίον των αδερφών της. Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Πηνελόπη ανακοινώνει στον Γραμματικό ότι θέλει διαζύγιο γεγονός που τον σοκάρει…

Read More

And More