Άγριες Μέλισσες- Spoiler: Ο Δούκας, έξαλλος, ζητά από την Ελένη να φύγει από το χωριό, ενώ η εξαφάνιση του μικρού Σέργιου αναστατώνει το Διαφάνι!

Μία νέα εβδομάδα αρχίζει με εξελίξεις- βόμβα στις Άγριες Μέλισσες!

Στο αποψινό επεισόδιο, η Ελένη σε μία συγκλονιστική σκηνή αποχαιρετά την Φωτεινή. “Ήσουν για σένα η μάνα μου”, της λέει και πέφτει στην αγκαλιά της. Αυτή θα είναι η τελευταία τους συνάντηση πριν η Φωτεινή χάσει τη ζωή της από τις σφαίρες των χωροφυλάκων.

Η αποφυλάκιση της Ελένης και η επιστροφή της στο χωριό ξεσηκώνει θύελλα αντιδράσεων και οργή στην οικογένεια των Σεβαστών. Σύμφωνα με τον Αλέξη Μίχα στο Πρωινό, ο Λάμπρος νιώθει ανακούφιση που η Ελένη είναι επιτέλους ελεύθερη ωστόσο έχει κάποια ερωτηματικά που τον βασανίζουν σχετικά με τα όσα πέρασε η αγαπημένη του  στην φυλακή . 

Στο  αρχοντικό της οικογένειας των Σεβαστών επικρατεί αναβρασμός, ένταση και οργή για την Ελένη που είναι ελεύθερη και κυκλοφορεί στο χωριό. Η Ασημίνα νιώθει χαρά και ικανοποίηση που δόθηκε χάρη στην αδελφή της και επιτέλους επέστρεψε η Ελένη στο Διαφάνι.  Ο Δούκας με τον Μελέτη συναντούν την Ελένη και της θέτουν τελεσίγραφο και της ζητούν  να φύγει από το χωριό δίνοντας της μία διορία λίγων ωρών. Η μεγάλη αδελφή Σταμίρη αρνείται και ξεσπά ένας νέος πόλεμος ανάμεσα στις δύο οικογένειες. 

Μία εξαφάνιση μυστήριο θα συγκλονίσει το Διαφάνι, όταν θα χαθεί ο μικρός Σέργιος Σεβαστός. Ο γιος της Ασημίνας και του Νικηφόρου θα εξαφανιστεί με τους Σεβαστούς να φτάνουν στο σημείο να κατηγορούν την Ελένη ως υπαίτια για την εξαφάνιση του μικρού αγοριού. Βέβαια, η Λενιώ σε καμία περίπτωση δεν εμπλέκεται στην συγκεκριμένη εξαφάνιση ωστόσο θα προσπαθήσει να βοηθήσει στον εντοπισμό για την εύρεση του παιδιού. 

Δες το απόσπασμα από το Πρωινό:

 

Read More

And More