Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Ο γάμος Ελένης – Λάμπρου στο στόχαστρο του Βόσκαρη! Προσπαθεί να την καταστρέψει

Οι Άγριες Μέλισσες συνεχίζουν να μας κρατούν συντροφιά με αμείωτο ενδιαφέρον! Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές και το τηλεοπτικό κοινό ανυπομονεί να δει τι άλλη ανατροπή… θα πραγματοποηθεί στο Διαφάνι! Σύμφωνα με το δημοσίευμα του Τηλεθεατή και της Χριστίνας Αλεξίου, η Ελένη και ο Λάμπρος βλέπουν για ακόμη μια φορά το όνειρό τους για μια ήρεμη οικογενειακή ζωή στο Διαφάνι να απειλείται από την παρουσία του Βόσκαρη, που είναι πια πιο αδίστακτος από ποτέ!

Ο Βόσκαρης είναι πια ο νέος διοικητής στη θέση του Προύσαλη και φτάνει στο Διαφάνι πιο αποφασισμένος και πιο αδίστακτος από ποτέ. Ο Βόσκαρης δεν μπορεί να δεχτεί ότι ηττήθηκε από μια απλή αγρότισσα κι έναν δάσκαλο… Ύστερα από χρόνια, η Ελένη και ο Λάμπρος αρχίζουν να πιστεύουν ότι μπορούν να είναι μαζί και τολμούν για πρώτη φορά να κάνουν όνειρα για τον γάμο τους. Άλλωστε, η σχέση τους, η αγάπη τους είναι πια δεδομένη και γνωστή σε όλους. Βλέπουν ότι δεν είναι η στιγμή να κάνουν αυτό το βήμα, όμως η κατάσταση χειροτερεύει από την παρουσία του Βόσκαρη.

Διάβασε επίσης: Συγκλονιστική η επόμενη εβδομάδα – Ο ερωτικός χορός Ασημίνας Μπάμπη βάζει φωτιές

Ο αδίστακτος διοικητής θα κάνει τα πάντα για να καταστρέψει την ευτυχία τους. Και θα βρει σύμμαχο: Τον Δούκα. Μπορεί κάποτε ο Δούκας να τον είχε διώξει, όμως ο νεοφερμένος διοικητής έχει τον τρόπο του να τον πείσει τώρα να τον βοηθήσει. Στα επόμενα επεισόδια, ο Βόσκαρης θα κάνει τα πάντα, ώστε η Ελένη να μη γίνει κυρία Σεβαστού ξανά – στο πλευρό του Λάμπρου αυτή τη φορά.

Read More

And More