Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Ο Κωνσταντής κάνει πρόταση γάμου στη Δρόσω

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στη σειρά “Άγριες Μέλισσες“. Ο Αλέξης Μίχας μέσα από την εκπομπή “Πρωινό” αποκάλυψε όσα θα δούμε στη συνέχεια.

Ο Τάκης σύντομα θα αποτελέσει παρελθόν για το Διαφάνι. Φεύγει μετά το μεγάλο κακό που έκανε… Πετάει τα φυλλάδια σε όλο το χωριό από τα οποία αποκαλύπτεται η αληθινή δουλειά της Δρόσως στην Τρούμπα. Η Δρόσω νομίζει ότι θα πάνε καλύτερα τα πράγματα στη σχέση της με τον Κωνσταντή… Ωστόσο, το ζευγάρι οδηγείται σε μεγάλη κρίση και θα χωρίσουν εκ νέου. Ποιος είναι ο λόγος;

Μαθαίνεται στο χωριό η παράνομη σχέση τους και φυσικά υπάρχουν έντονες αντιδράσεις τόσο από την οικογένεια των Σεβαστών όσο και από τις αδερφές Σταμίρη, την Ασημίνα και την Ελένη. Ο Κωνσταντής τρελαίνεται με αυτό, αφού είναι πολύ ερωτευμένος με την Δρόσω και θα κάνει τα πάντα για να γυρίσει στην αγκαλιά του και προχωρά σε μία κίνηση που σοκάρει τη Δρόσω.

Της προτείνει, λοιπόν, να παντρευτούν και να κάνουν και παιδί. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν μπορεί να συμβεί. Η Δρόσω έχει ήδη ένα παιδί με τον Νικηφόρο και δεν το επιτρέπει και η εκκλησία δύο αδέρφια να παντρευτούν δύο αδερφές.

Δες το βίντεο:

Read More

And More