Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Ο Κωνσταντής μαθαίνει την αλήθεια για το παιδί της Δρόσως – Ο μικρός Σέργιος εξαφανίζεται!

Οι εξελίξεις στη δραματική σειρά του ANT1 Άγριες Μέλισσες μαρτυρούν πως τίποτα δεν είναι δεδομένο. Ειδικά οι σχέσεις ανάμεσα στους ήρωες. Αυτό θα αποδειχθεί και στα προσεχή επεισόδια, όταν σύμφωνα με τις εξελίξεις που δημοσιεύει σήμερα το περιοδικό Tv’ O Clock και γράφει η Σοφία Τσίρκα, ο Κωνσταντής θα συμμαχήσει απροσδόκητα με την Ελένη. Την ίδια στιγμή, όμως, η παρουσία της στο Διαφάνι γίνεται η αιτία για να εξαφανιστεί ο μικρός Σέργιος.

Πιο συγκεκριμένα, ο Κωνσταντής, από τη στιγμή που συνάντησε τη Δρόσω στους επικίνδυνους δρόμους της Τρούμπας, έβαλε στόχο να καταφέρει να την πείσει να φύγει και να επιστρέψει στο Διαφάνι μαζί του. Ο Τάκης, όμως, βλέποντας πως ο Κωνσταντής επιμένει να πιέσει την αγαπημένη του, παίρνει μια απόφαση που θα αλλάξει τα μέχρι στιγμής δεδομένα μια και καλή. Αποκαλύπτει στον Κωνσταντή το μεγάλο μυστικό της Δρόσως και τον πραγματικό λόγο για τον οποίο, η κοπέλα εγκατέλειψε για πάντα το χωριό της. Ο Κωνσταντής μένει άναυδος, όταν μαθαίνει πως ο ανιψιός του είναι βιολογικό παιδί της Δρόσως!

Η επιστροφή της Ελένης στο Διαφάνι έχει προκαλέσει αναστάτωση σε όλους. Κάποιοι την προτρέπουν να φύγει, ενώ κάποιοι την κοιτούν με καχυποψία. Ο μικρός Σέργιος είναι άμεσα επηρεασμένος από τις εξελίξεις και αντιμετωπίζει με άρνηση και φόβο την επιστροφή της θείας του στο χωριό. Ο Νικηφόρος δεν ξέρει αν θέλει να έχει ο γιος του επαφές με την Ελένη. Ωστόσο κανείς δεν μπορεί να προβλέψει όσα θα συμβούν λίγες μέρες μετά. Ο μικρός Σέργιος ξαφνικά εξαφανίζεται! Κανείς δεν γνωρίζει που είναι και κανείς δεν μπορεί να τον εντοπίσει, όλοι βρίσκονται σε πανικό. Η εξαφάνιση του μικρού φέρνει αντιμέτωπες την Ελένη και την Ασημίνα, τόσο με τον Νικηφόρο όσο και με τους υπόλοιπους Σεβαστούς. Τότε, η Ασημίνα πιεσμένη από τα προβλήματα βρίσκει διέξοδο στο αλκοόλ…

Read More

And More