Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Ο Κωνσταντής ομολογεί τον έρωτά του στη Δρόσω! Πώς θα αντιδράσει;

Aυτό που καταλάβαμε εδώ και μερικά επεισόδια στις Άγριες Μέλισσες,  ότι δηλαδή ο Κωνσταντής έχει τσιμπηθεί με τη Δρόσω έρχεται η ώρα που θα το μάθει και η ίδια.

Η έκφραση του Κωνσταντή βλέποντας τη Δρόσω να τραγουδάει στο καμπαρέ Χαβάη στη Τρούμπα, έγινε viral και η αλήθεια είναι ότι ο Κωνσταντής έμεινε… παγωτό όχι μόνο επειδή συνειδητοποίησε που εργάζεται η Δρόσω αλλά και επειδή γοητεύτηκε από την ομορφιά της.

Στα επόμενα επεισόδια ο Κωνσταντής που ήδη έχει εκμυστηρευτεί στο Μελέτη, ότι δεν θέλει να παντρευτεί τη Δόμνα, θα εξομολογηθεί στη Δρόσω ότι είναι ερωτευμένος μαζί της! Τη συναντά και της αποκαλύπτει τα συναισθήματά του για εκείνη. Εκείνη τα χάνει και δεν ξέρει πως να αντιδράσει.

Την ίδια ώρα, ο Μελέτης πιέζει τον Κωνσταντή να του πει με ποια είναι ερωτευμένος και θέλει να χαλάσει το γάμο του με τη Δόμνα. Δεν ξέρουμε πόσο γρήγορα η Δρόσω θα πει ναι στον Κωνσταντή, πάντως η Μυρσίνη πάει στο σπίτι της και της ζητάει να εξαφανιστεί από το Διαφάνι. Εκεί όμως η Μυρσίνη θα συνειδητοποιήσει ότι η Δρόσω πλέον δεν είναι πια το κοριτσάκι που ήξερε έξι χρόνια πριν.

Read More

And More