Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Ο Μιλτιάδης πυροβολεί τον Δούκα – Τρώει τη σφαίρα ο Μελέτης και χαροπαλεύει

Ακόμα πιο συνταρακτικές εξελίξεις μας περιμένουν στα επόμενα επεισόδια στις Άγριες Μέλισσες! Μετά τα όσα λέει ο Δούκας στη δίκη για το Γιάννο που τον παρουσιάζει ως συνεργό της Ελένης στο φόνο του Σέργιου ο Μιλτιάδης είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση. Όταν μάλιστα διαπιστώνει ότι ο Δούκας σκότωσε το Γιάννο του τρελαίνεται.Το μυαλό του θολώνει. 

Αποφασίζει να πάρει το νόμο στα χέρια του και να εκδικηθεί τον αδελφό του. Παίρνει το όπλο του και πηγαίνει να βρει τον αδελφό του. Σύμφωνα με τα όσα αποκαλύπτει η Σοφία Τσίρκα στο Tv O’ Clock, o Mιλτιάδης, στήνει καρτέρι θανάτου στον αδελφό του.

Ο Δούκας είναι μαζί με τον Κωνσταντή και τον Μελέτη όταν εμφανίζεται μπροστά του ο Μιλτιάδης. Τα δυο αδέλφια ανταλλάσσουν για μια ακόμα φορά βαριές και σκληρές κουβέντες. Τυφλωμένος από την αγανάκτηση, ο Μιλιτάδης σηκώνει το όπλο και πυροβολεί τον Δούκα!

Τότε όμως συμβαίνει κάτι αναπάντεχο. Ο αφοσιωμένος Μελέτης μπαίνει μπροστά στο Δούκα για να τον σώσει και τρώει αυτός τη σφαίρα. Πέφτει κάτω αιμόφυρτος ενώ όλοι παγώνουν! Ο Μιλτιάδης λυγίζει από τις τύψεις για το κακό που έκανε στο ανιψιό του Μελέτη ενώ εκείνος παλεύει για τη ζωή του! Η Ανέτ συντετριμμένη δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο γιος της που τον βρήκε πριν λίγο καιρό, παλεύει για τη ζωή του

Ο Μιλτιάδης οδηγείται στη φυλακή αλλά οι τύψεις τον τσακίζουν. Η Βιολέττα βλέπει για ακόμα μια φορά τη ζωή της να καταρρέει, πάνω που είπε ότι επιτέλους παίρνει μια φυσιολογική ροή. Τι θα κάνει ο Μιλτιάδης μέσα στη φυλακή; 

Read More

Read More